Pretražih forum i ne nađoh rubriku u kojoj se predstavljaju novi članovi . Iskoristit ću onda ovaj prvi post da vam se predstavim , i to u temi o Durmitoru . Namjerno sam odabrao ovu temu jer sam počeo skijati upravo na ovoj planini 1994/1995 god. Tada sam radio u jednoj jedinici koja je imala veoma lijepu i zanimljivu obuku , između ostalog i obuku u skijanju . Te sada davne zime , zaljubio sam se u skijanje i vrlo brzo ga naučio .
2001 godine kupujem Snowboard i te zime sam skoro svaki vikend provodio na snijegu . Kako sam počeo bordati zapostavio sam skijanje, i ako sam 2005 god kupio nove skije i vezove, samo sam se jedanput sa njima spustio niz padine Bjelasice .
Ove se godine ponovo vraćam skijanju, i jedva čekam to otvaranje staza i prvi veliki snijeg ...
Osim skijanja moja velika ljubav je i motor . Trenutno vozim Hondu Varadero xl 1000 v , i skoro sam se vratio sa jednog lijepog putovanja po Evropi ...
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Za malo da zaboravim . Zovem se Mihailo Maraš , rođen sam 1974 god. , živim i radim u Podgorici . Oženjen sam i imam dvoje djece .
Veliki pozdrav za sve skijaše i bordere, i nadam se da ću sa reportažama sa skijanja kada budem odlazio na Bjelasicu,Vučje ili Savin Kuk doprinijeti temama u kojima postavljamo naše doživljaje sa skijanja ....

Odgovor sa citatom