Stvarno, ili si pogodio kada da slikas, ili bas nije bilo ljudi..
Ja dolazim u subotu, pa makar skijao po kisi i kacamaku![]()
Stvarno, ili si pogodio kada da slikas, ili bas nije bilo ljudi..
Ja dolazim u subotu, pa makar skijao po kisi i kacamaku![]()
...veruj mi ovako je skoro ceo dan.. tek u nekim momentima se na nekim stazama nadje nesto malo vise ljudi... inace su vecina slika od jutros od 9.00 do 10.00 nastale... a evo jos neke na kraju dana..
...pivce na sred staze... (show...)
...i priprema za sutra....![]()
...e da, jedna ispravka, nije da nema gostiju i skijasa... ali nema guzve... samo je jednog momenta zica za Pancic nesto zakazala pa se malo na K. grebenu napravilo reda ali nije bilo guzve niti zastoja... Sta da vam kazem... posle dugih osam godina posta.. koja milina..
Fenomenalno , sta drugo reci![]()
konacno, evo popusta na ski pass
http://www.skijalistasrbije.rs/sr/do...za-manje-novca
smeta malo sto vec od ponedeljka nece raditi Krcmar, Gobelje...a od osmog rade samo KGB, Pancic i Crvena
steta, jer ima tolko snega. nadam se ipak da ce vikendom pustati jos koju zicu.
i naravno, mogu po koji put da ispeglaju Krcmar, ne smeta sto ne radi zica, tad je najlesa voznja
tako bi mogli i K Bare i putic, pa se ljudi dizu Crvenom...
sve u svemu, popust je zakasnio i s obzirom koje staze ne rade morao bi da bude veci. Pre bih peglao sve staze sa punom cenom nego ovako...Primera radi za tri dana je usteda 1100 din, ali bez navedenih staza...
Izmenio/la YIBLEX; 29.03.2013 u 09:44.
Mi došli sinoć a danas magla ne vidi se prst pred okom, sutra najavili kišu... Tako da ćemo da šetamo i pijemo piće.
Trenutno je 6 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 6)