Nemojte kisu...
Vreme danas šućmurasto i nešto u plusu, nije bilo puno ljudi ili su pravilno bili raspoređeni po planini, moglo je fino da se skija ceo dan. Mekan je sneg ali nije bljuzga, povremeno se naleti na podlogu a sve zato što je sinoć padala kiša, sutra će da stegne i biće bolje, možda nešto i padne večeras po najavama.
Eto, tako kaže moj prijatelj.
Jos jedan prijatelj ti je na skijanju, ali na kopu, pa da ti javim za drugu temu!(OFF)
Na zalost imam dojavu sa planine da je padala kisa...Ali boze moj, najavljuju zahladjenje sa snegom... bar od srede
Juce jednom recju: sranje!
Ruzno vreme, preetrano mokar i spor sneg, a posle 12 je krenula i kisa. Ne pamtim gori dan na skijama.
Evo opet imam dojavu iz prve ruke (sin mi je od juce gore), sneg je suvise, suvise mekan puno je rupa i grba, dakle stanje na stazama po njegovim recima nikada gore. Ni temperatura kije bas adekvatna, poprilicno je u plusu ali bar nije padala kisa. Ali i dalje se nadam najavljenom padu temperature
. A ja u cetvrtak via Stara planina
![]()
Da li neko planira sledeci vikend, pa da se malo druzimo![]()
Možda ja u subotu, na dan. Javiću ti se u četvrtak, kada budem znao!
OK, mi stizemo u cetvrtak vece i ostajemo do nedelje. Inace u cetvrtak i petak je Alpski kup, a subota i nedelja se vozi drzavno prvenstvo. Hocu reci da sto se klinaca tice, dolazi najbolje sto Srbija ima
![]()
E baš mi treba to državno prvenstvo... gde da skijam onda?
Trenutno je 4 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 4)