Pocetkom prosle godine uzeo sam Volkl RTM 77 i vozio ga evo ukupno 29 dana i poceo sam ozbiljno da razmisljam o novoj skiji iz dva razloga:
1. sve vise vozim off-piste tako da mi je 77mm definitivno malo uspod pancerice, definitivno bih voleo nesto vise
2. dosta sam napredovao i tehnicki i fizicki u odnosu na pocetak prosle godine pa mi definitivno za stazu treba tvrdja skija. Ova definitivno nije za izivljavanje po jako tvrdim crnim stazama.
Evo i mojih karakteristika:
183cm, 79kg (+-1kg), jako dobra fizicka sprema posto u toku cele godine treniram, inace, skijam desetu sezonu
Neki prvi izbor mi je bio RTM 84 koji je siri tih 7mm, ali je dosta tvrdja.
Takodje, dobih info za povoljan Dynastar Sultan Legend 85, ali nemam pojma kakva je ta skija u odnosu na RTM84. Po onome sto sam citao deluje da je ok za off, ali me brine da li je dovoljno tvrda za ono sto meni treba na stazi.
Ono sto ja vozim najvise u toku sezone jeste Kopaonik plus 7 dana negde spolja. Svi znamo koliko powdera ima na Kopu tako da bih se drzao all-mountainki jer nesto sto je 100mm u struku ne mogu da vozim po stazi, a uslova van staze za tako nesto retko ima.

Odgovor sa citatom
, naravno da nisam pristrasan