Sa sportsdirect-a sam poručio i konačno je stigla Nevica jakna o kojoj je bilo riječi na prethodnim stranicama.
http://www.sportsdirect.com/nevica-s...et-mens-409005
Uspio sam i par žica na Jahorini napraviti u njoj i prvi utisak je stvarno dobar! S' obzirom da nemam nešto puno iskustva sa originalnom ski garderobom laički mogu reći da je vrlo udobna, da na nekih -3 nije mi bilo ni hladno ni pretoplo. Lufteri, unutrašnji džep sa maramicom za brile, džep za ski pass, kapuljača, još par praktičnih džepova, jednom riječju sve što je potrebno.
Ipak da bih mogao dati neku konačnu ocjenu moraću je provozati još koji dan, uz različite vremenske uslove mada sam mišljenja da za te pare teško da sam mogao uzeti nešto bolje...
Kad smo već kod para, ukupna vrijednost poručene robe je bila 89e(73e+16 shipping-a) i na to mi je DHL naplatio 78KM(40e)!
Ako sam dobro popamtio riječi službenika carina je 10%, PDV 17% i nekakvo skladištenje i valjda otvaranje i pregledanje dodatnih 34KM(17e) što baš i nije za pohvalu, ali opet u kakvoj "banana" državi živimo dobro je i da nam hoće prodati i poslati...![]()

Odgovor sa citatom