Sve jedno, sa 130km/h na auto-putu niko neće da te dira. Od Niša ka Pirotu nema patrola.
Sve jedno, sa 130km/h na auto-putu niko neće da te dira. Od Niša ka Pirotu nema patrola.
mog kolegu su ovi nasi presretaci navatali posle grane sa hrvatskom na 150 km/h pre mesec dana, dakle oprez
Vuca ,ukoliko si lepo procitao pomenuo sam brzinu od 130 na sat ,tako da od presretaca i policajaca na toj brzini nema nista.A o sarenim zabludama ,nemoj da mi pricas ,jer sam maltene suljeve dobio za volanom ...
A i bas smesno skoda oktavia pa preseretac ,mozda bi pre mogle da bude prepretac, mada ne iskljucujem tu mogucnost ,policija je to.
Pricao si o tome kako nema policije i ne kontrolisu, i ja sam ti na to odgovorio ...
na 130 naravno da nema nista od problema sa policijom, otprilike to svi znamo i nije ni bilo potrebe da nam pricas ...
Pre ce biti da je u akciji bila Superb-a... lice. A i Octavia ima Svakakvih
... no nije ni bitno
Presretaci su Skode Superb 3.6 4x4, i verujte mi, ne zelite da se kacite sa njima![]()
Pa mozda i jeste smesno, ali oktavija pichi 170, 180 bez ikakvih problema. I to je sasvim dovoljno. Ne treba im Laborgini da bi stigli vecinu automobila na autoputu, bar kod nas ...
Da ali je ipak smesno kad krenu u jurcanje za vozilima koja idu brze od toga ,a takav je svaki auto turskih i slicnih gastarbajtera...
Slicno kao kad su nekad pravili jurnjave sa kecevima.
Pravi presretac mora da ide bar nekih 220+.
Pa ne jure turci i ostali gastarbajteri 180+ već prvenstveno pojedini makedonci i srbi. Ne možeš 200 da voziš našim auto-putem, jako je rizično što zbog konfiguracije, što zbog ostalih uslova, probao ja jednom, čista je ludost više od 10 sekundi ići preko 180.
"Jurila" i mene ta Škoda od Jagodine do Ćuprije, samo sam je provalio na vreme pa me uhvatila na 145, platio 3000 rsd na licu mesta.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)