Strana 348 od 719 PrvaPrva ... 248298338346347348349350358398448 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 3.471 do 3.480 od 7183

Tema: Novosti sa Kopaonika (ARHIVA)

Super Member jopopo avatar
    Datum registracije
    03.10.2010
    Skije / Bord
    Rossignol Radical Mutix R11
    Godina
    53

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Cp6uh Pogledati poruku
    Jel rade Bele reke ili su samo za izvlacenje ?
    Samo za izvlačenje, ali danas nisu radile. Duvalo je celog dana i Gvozdac je bio zatvoren.

Super Member IvanQ avatar
    Datum registracije
    23.02.2006
    Skije / Bord
    Volkl RTM 77
    Godina
    43

Podrazumevano

Da, danas zaista uzas na Kopaoniku, a cele nedelje pratio prognozu i bilo najavljeno perfektno vreme. Nisu radile Bele reke, Gvozdac, Ledenice, jedna Gobelja. Ono sto je bilo ok za skijanje su bili Crna Duboga (donja polovina) i Krcmar (donja polovina, ali i gornja ko je mogao da izdrzi vetar do gore). Zbog juga staze omeksale, ali nista kriticno.

Senior Member
    Datum registracije
    24.02.2009
    Skije / Bord
    Nidecker Platinum

Super Member
    Datum registracije
    11.12.2011
    Godina
    52

Podrazumevano

Rekao bih da je tekst prilicno glupav.

Cafe team KOP_MANIA avatar
    Datum registracije
    05.11.2005
    Skije / Bord
    Atomic

Podrazumevano

Poprilično...
    Najbolje mi ono: Како сазнајемо, ускоро ће забаранити да се спуштате без кациге, а биће и ограничавање брзине (тоатал екстремна глупост)

Pa sve poredimo sa drugim skijalištima a onda ovo ne uzme u obzir ? Pa svugde ljudi nose kacige to je najnormalnije..
    UŽIVAJTE U SKIJANJU DOK MOŽETE

Senior Member
    Datum registracije
    22.10.2011
    Godina
    51

Podrazumevano

Jbg, nisi platio lopataru, a pandur je lopatarov brat od tetke

Senior Member
    Datum registracije
    24.02.2009
    Skije / Bord
    Nidecker Platinum

Podrazumevano

nisam autor niti imam veze sa autorom, samo sam postavio link ka tekstu o Kopaoniku

Senior Member
    Datum registracije
    22.10.2011
    Godina
    51

Podrazumevano

Pa nisam tebi ni rekao, nego onako...u vetar

Ski Magare Milos011 avatar
    Datum registracije
    05.01.2007
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 900
    Godina
    46

Podrazumevano

Tekst je tupav i netačan... npr... do Gobelje realno treba maksimum pola sata iz centra. Išao prošle nedelje sa decom... možda bi brže bilo da sam išao sam.

Kopaonik je stvarno sređen odlično. Staze su odlično uređene, obeležene.... Na moje veliko iznenađenje, žičničari su uslužni i ljubazni. Žice su cele prošle nedelje radile do 16:30. Radnim danima se nije čekalo ni na jedan lift... u subotu... ponegde mali red (možda i zbog lošeg vremena),

Da ne ispadne da ih mnogo hvalim, kao nedostatke bih naveo što još uvek nema normalnih javnih WC-a što bi olakšalo ženama i deci.

I još jedna stvar koju nisam video da ljudi spominju. Isklopive žice ne rade punom brzinom. Da ne bude zabune, merio sam GPS-om i rekao bih da Pančić radi na 4/5 brzine, a KG, Gobelja, Duboka I i II rade na 3/5 brzine (ovo je moja slobodna procena). Punu brzinu možeš da provališ kada uhvatiš zadnju žicu u 16:29 i vidiš da "leti". Pitao sam žičničara "Jel ima šanse da radi brže?", odgovor je bio "Može, ali nema šanse". Nije sad to neki veliki problem, umesto 5 min penješ se 7 npr....ali čisto da spomenem.

skijas povratnik...
    Datum registracije
    20.02.2012
    Skije / Bord
    Rossignol React R6 Compact
    Godina
    54

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Milos011 Pogledati poruku

I još jedna stvar koju nisam video da ljudi spominju. Isklopive žice ne rade punom brzinom. Da ne bude zabune, merio sam GPS-om i rekao bih da Pančić radi na 4/5 brzine, a KG, Gobelja, Duboka I i II rade na 3/5 brzine (ovo je moja slobodna procena). Punu brzinu možeš da provališ kada uhvatiš zadnju žicu u 16:29 i vidiš da "leti". Pitao sam žičničara "Jel ima šanse da radi brže?", odgovor je bio "Može, ali nema šanse". Nije sad to neki veliki problem, umesto 5 min penješ se 7 npr....ali čisto da spomenem.
    Merio sam ja pred novu godinu uz pomoc My Tracks.

Pancic i Duboka 1 su isle oko 11-12 km/h, Mali Karaman 7-8, tanjiri oko 10. Ubedljivo najsporiji je bio Krst sa oko 4 km/h. Isklopivi bi trebalo da mogu do 18 km/h (5 m/s), ovi stari upola toga.

prijatno iznenadjen Krcmarom koji je drzao oko 8 koliko se secam.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 29 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 29)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •