Nek se nešto dešava... nevalja ni kad je forum sav "u rukavicama"...
Nek se nešto dešava... nevalja ni kad je forum sav "u rukavicama"...
Ako mogu ja kao neutralac da kažem kako su utorak i srijeda bili fenomenalni za skijanje! Doduše danas je bio plus pa su i staze bile mekše ali je opet bio merak.
Najjači utisak je skoro pa sablasno prazna planina za ovo doba godine!? Da ne pretjeram ali nisam siguran da je 200-300 ljudi skijalo?! Bordera još manje! Navodno se u februaru očekuje bolja posjeta a za vikend najavljuju padavine.
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku...
To za mene, da mećem lijevu skiju na desnu nogu?
Ne znam gdje si se ti u onom mom postu prepoznao.
Ja sam iznosio generalan stav, da je Jahorina bolja od Gerlitzena. I da visoki skijaši moraju skijati sa dugačkim skijama, jer im kratke loše stoje. Pa zar nije tako?
Inače, uvijek stavljam desnu skiju na desnu nogu i obratno. Potpuna je neistina da sam ijednom uradio suprotno...
Hoćeš reći da je dužina bitna?
Otišli smo u dubokiTvoja pobjeda. Ideš u sledeće kolo, ali u nekoj odvojenoj temi. Nećemo više smetati ovdje.
A di su skijasi? 10h na kameri nigde nikoga, a koliko vidim ni staze nisu peglane. Sta li se desava? Da li nekoga ima na licu mesta da proveri da li je sinoc bila neka festa na Jahorini![]()
Planina je PUSTA ali bukvalno...na celom skijalistu cca 200 skijasa, sneg je padao od jutros zato se cini da su staze nesredjene...festa nije bila nikakva, koliko ja znam, jednostavno nema ljudi...a dan za danom se redja sa EXTRA uslovima za skijanje/bordanje gde je planina samo tvoja ukoliko si gore
PS: Ovo ne videh ranije:
"Originally Posted by admin
Postovani clanovi Foruma koji pisete u ovoj temi o Jahorini
Cilj ove teme na Forumu je sluzi za afirmaciju same planine Jahorine i skijanja na noj, a ne za reklamu pojedinih sajtova koji se, uglavnom komercijalno, bave Jahorinom...
U tom smislu molim da slike koje postavljate na Forumu ne budu obelezene - potpisane web adresama. Takodje uklonite i logotipe svojih sajtova iz "potpisa"
Vase ucesce na ovom Forumu smatrajte kao licno a ne kao autora ili nekog od sajtova o Jahorini.
U buduce ce takve slike biti uklonjene, a postovi, eventualno azurirani...
Hvala na razumevanju"
, ako je tako izvinjavam se...nece biti fotki sa "potpisom" u buduce
Vo se vezuje za rogove a Covek za Rec!!!
Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)