Hvala na odgovorima.
Nasao sam na snizenju cipelu Salomon rs 120 za 210 evra.
Sta mislite o ovoj cipeli? Iako je 120 flex mislim da je meksa od drugih salomonovih serija sa istom oznakom za flex
Hvala na odgovorima.
Nasao sam na snizenju cipelu Salomon rs 120 za 210 evra.
Sta mislite o ovoj cipeli? Iako je 120 flex mislim da je meksa od drugih salomonovih serija sa istom oznakom za flex
Ja imam GTS12 fleks mislim da bese 120, i iako je Nordica kada sam probavao bese tvrdzi od bilo kog Rossignola i Dolbella koi je tada bio u ponudi na sajmu.
No, @vaski, ti trazis skije ali samo u podgorickom intersportu, pa i zato ti je izbor mali.
U sustini onome sto ti a bogami i ja a i mnogo drugi traze je po meni allround skija koja za tvoju visinu i tezinu je ok od 168 do 172 zavisno od proizvodzaca, pa sad google i trazi kroz net vise sajtova sa testom istih ("allround" ili "all around" kako koi) i imaces vise parametra za usporedbu pa onda trazi one sto si odabrao, naravno van Podgorice.
Ako bas to sto ti se svidza je u Podgorici tim bolje
@trendo, ima i drugih proizvodjaca i modela, samo na pomenute skije je najveci popust i imam mogucnost kupovanja na rate. U svakom slucaju hvala.
Ako bude odgovarao rs12 ulazi u uzi izbor, mislim da je korektna cijena
Od progressora 800/900 ima samo 165 cm, predpostavljam da mi je to kratko. Pancerice takodje, skoro svi modeli koji bi mi odgovarali su veci brojevi. Tako da nista za sada, cekacu...
Da znaju oni koji su zainteresovani, u Podgorickom intersportu nakon 15. 2. ce biti dodatnih 20% snizenja, pa ce prog 800 kostati 265e, a prog 900 340 e. Tako je najavljeno. Snizeno je i ostalih par fischerovih i elanovih modela, ali ne znam tacne cijene
Izmenio/la vaski; 31.01.2013 u 11:38.
U Bg Intersportu Progressor 800 kosta 35.000 dinara ili oko 310 evra.
U BL Intersportu je prije par dana koštao oko 270 eura.
Trenutno je 6 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 6)