Pogledaj moj post od pre dve nedelje, možeš da meriš distancu (ali ne moraš), druga stvar je VIDLJIVA tabla za skretanje Stara Planina a treća stvar je posle mesta Staničenje dolazi tunel, posle tunela je raskrsnica
Kada putuješ?
P.S. macak011 je uvek voleo alternativu(da nekažem off-road, off-piste, offside itd.
)
@jopopo@
90% dolazimo 23. 2. tako da ima vremena... mada nije iskljuceno da se pojavimo i na koji vikend ranije.
Isto kao i macak011 ja sam za alternativu kada idem sam ili sa sinom, mada kada idemo svi djuture biram put da ne bih istraumirao, suvise, zenski deo porodice. Tako da ako je neki kijamet idem preko Tresibabe i Knjazevca, jer se ta deonica redovno cisti a i ja znam svaki kamen na tom putu.
Ali rado bih promenio itinerer ove godine, pa krenuo preko Sopotske petlje cisto radi opsteg obrazovanja sebe a i mladjih narastaja![]()
Razmišljao sam da odem par dana na Staru Planinu, međutim posle čitanja da je nestajalo struje i vode, pa sad loš put, odustao sam...........avanturistučki duh nestaje suočen sa manjkom konfora......
inače, put i ne treba da ima veze sa Skijalištima Srbije, može sa Putevima Srbije.....
Gde je nestajalo struje i vode? Hotel SP? Pa to bilo prosle sezone kad je otvoren..? Nisam cuo da je ove sezone ista nestajalo? Uostalom, prilazni put od Kalne pa sve do gore je radjen, u odnosu na pre jedno tri godine, ovo danas je fenomenalno. Naravno, dolazak do Kalne je moguc sa nekoliko strana, ali OD Kalne DO gore je jedan jedini i on je OK cak i kad ima snega, mada su lanci tada obavezni i onda nema frke... Dakle, @KoleBGD,put pod noge i spremi pare za skipass!![]()
Ti si akumulirao sve negativno u nizu od par godina.
Struja i voda to je problem koji je bio u novom hotelu prosle godine odmah posle otvaranja.
Sto se tice puteva , ovde samo razmatramo alternative ,a ima ih nekoliko ako si pazljivo citao. Ni put do Kopaonika nije bajka ,a o cenama da ne pricamo.
Dakle ako nisi bio ,moj savet je da vidis i SP.
edit.
Macak i ja smo poslali u isto vreme odgovor na prethodni post, rekli smo isto, ali svako na svoj nacin.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)