Strana 224 od 398 PrvaPrva ... 124174214222223224225226234274324 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 2.231 do 2.240 od 3975

Tema: Novosti sa Stare planine

Senior Member
    Datum registracije
    30.12.2012

Podrazumevano

Ovo je pogled na zicaru Babin Zub sa terase vikendice .Gledam ovu divnu sliku i u zimskoj i u letnjoj varijanti.Neobican pogled za vecinu posetioca ovog skijalista
    Priložene slike Priložene slike  

Member
    Datum registracije
    25.01.2010
    Godina
    44

Podrazumevano

cini mi se da je to pogled na putu za Temsku

Member
    Datum registracije
    25.01.2010
    Godina
    44

Podrazumevano

ustvari Zavojsko jezero

Ski legenda ibane avatar
    Datum registracije
    01.12.2004
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 8+
    Godina
    50

Podrazumevano

I ja se secam kada smo preko Ski kluba Nis koji je organizovao akciju Svi na sneg isli na SP. Autobus izasao do krivine gde se skrece za planinarski dom. Odatle peske do planinarskog doma pod punu ratnu opremu tj. sa skijama, pancericam itd. Skijanje je bilo na vec pomenutoj "bebi" zici na Markovoj livadii. Tada sam prvi put bio na SP.

Super Member jopopo avatar
    Datum registracije
    03.10.2010
    Skije / Bord
    Rossignol Radical Mutix R11
    Godina
    53

Podrazumevano

Ja bih Mačka za promotera (PR) Stare planine!

Senior Member
    Datum registracije
    30.12.2012

Podrazumevano

Od vikendice do Pirota 18 km i toliko do Babinog Zuba ,stim sto ozbiljnog puta nema ,a propo temi o putevima do BZ.

Super Member SRB_PI avatar
    Datum registracije
    26.01.2010
    Skije / Bord
    NITRO ROOK
    Godina
    31

Podrazumevano

маните се од путеви, дајте да потписујемо петицију за 2 гондоле: једна из Б. Бериловац, једна из Темску Да могу ја с бајс на скијање, за ауто ми се не полаже...

Super Member macak011 avatar
    Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Fischer RC4 race RC & SC Pro; Dynastar Legend Mythic Rider
    Godina
    49

Podrazumevano

Moje prvo gostovanje na BZ bilo je 2009.g i to upravo u planinarskom domu, posle toga dve sezone sam samo u domu i bio. Kada je vec postalo tesko naci krevet u domu, "preselio" sam se nize i to preko interneta, u Vilu Babin Zub. Posle toga, vise nisam ni dolazio u dom, nije mi bilo usput.. U eps hotelu sam bio samo slucajno, kao gost na nekoj veceri - pl.dom je uvek bio slag na torti. To je pravi, neko rece malopre, spartanski dozivljaj planine. Nikad necu zaboraviti jednog, slobodno mogu reci dedicu iz doma, jer cikica odavno vise nije, ne znam mu ime, ali bih prepoznao opremu koju ima! Covek je sa onog putica koji vodi od doma do Konjarnika negde otprilike kod cesme, stavio skije na pod, obuo ih, preskocio ogradu sa leve strane tako sto je prebacio prvo levu, pa desnu skiju preko i krenuo DIREKTNO dole slalom niz drvece ka podnozju Konjarnika! E, to je momenat koji nikad necu zaboraviti! Ja tuda tesko da bih i leti prosao u cizmama, a ne sa skijama na nogama! Pratio sam ga pogledom sve dok nije nestao iz vidokruga i razmisljao sam kakav je to kralj, a pritom ima toliko godina, dozivece da i praunuke uci skijanju, garant! Tad sam skontao da ova planina krije mnoga iznenadjenja. 2010 pred kraj sezone dok sam isao ka domu i eps hotelu, negde otprilike pre reskrsnice za danasnje jabucko i gde se skrece levo za dom, na tom pravcu, negde oko 23h uvece, sa desne strane kola pojavila se neka zivotinja, odnosno samo njena prilicno velika glava, pod svetlima farova ucinilo mi se da je siva, a oci nalik macijim i brzo nestala nizbrdo. Niko nije znao da mi kaze sta sam ja to video... Na Kopu za sve ove godine (a bio sam puuuno puta) nisam video ama bas nista sem (ljudske) stoke. Zato mislim da je SP mesto gde se vreme i zivotne okolnosti menjaju u sekundi sto i jeste odlika pravih divljih planina. E, da, dok sam namestao lance u Svrljigu, negde na drugom, trecem kilometru puta Svrljig-Kalna, gde jos uvek ima i bandera i kuca, tako se socno "nakasljala" neka veca zivotinja u nasoj blizini, da smo drugar i ja odmah dohvatili, on lanac i bateriju, ja dizalicu...nismo je videli.

Junior Member jasam avatar
    Datum registracije
    25.01.2012

Podrazumevano

Al' je temaaa, Novosti sa SP a vi evocirate uspomene !!!

Junior Member jasam avatar
    Datum registracije
    25.01.2012

Podrazumevano

Naravno podrzavam stara lepa vremena

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 3 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 3)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •