Strana 91 od 154 PrvaPrva ... 41818990919293101141 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 901 do 910 od 1539

Tema: Aktuelnosti sa Jahorine (ARHIVA)

Member Kljaja avatar
    Datum registracije
    12.09.2011
    Godina
    38

Podrazumevano

sto se jahorina uvrediooo cccc...

Jahorina
    Guest

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od hallo Pogledati poruku
    Opet...ama dje je problem? Ako je link ka drugom Forumu problem neka Admin obrise, ali sve mi nekako mirise na Balkanska posla..
    Ponavljam, besmisleno je otvoriti temu na ličnom ili nečijem forumu tipa "Mercedes-Benz" pa onda reći forumašima da idu na forum Mercedes-Benz-a. Čemu onda služi forum?

Ja da imam želju da prodajem maglu onda ne bih bio na skijanje.rs nego na jahorina.org. Ok?

Jahorina
    Guest

Podrazumevano

Jahorina, ski info 18.01.2013.
    Otvoreni su baby lift, ski-lift Poljice i Olimpik, šestosjed Ogorjelica, Poljice i Skočine.
    Temperatura: -5°C
    Pokrivenost oblacima: 100%
    Vidljivost: Loša
    Visina snijega: 1,40 cm
    Vlažnost: 96%
    Pritisak: 997.4 hPa

Kompletni podaci za tekuću nedelju

Jahorina
    Guest

Podrazumevano

JAHORINA, Uslovi za skijanje na Jahorini odlični su – staze su uređene, visina snježnog pokrivača je 140 centimetara, temperatura minus dva stepena Celzijusova, bez vjetra, a kompletan vertikalni transport u funkciji.

„Putevi ka Jahorini su prohodni, a prema prognozi vremena za vikend se očekuje sunčano, tako da očekujemo veliku posjećenost“, potvrdila je portparol Olimpijskog centra Jahorina Zorica Stojanović.

Na lokaciji Rajska dolina sutra će biti održana završna trka polaznika prve grupe škole skijanja u organizaciji Udruženja građana za sportsku rekreaciju „Prvi sportski koraci“.

Uz podršku Olimpijskog centra Jahorina i opštine Pale 70 mališana savladalo je prve ski korake. (srna)

Ski Magare CrazyKong avatar
    Datum registracije
    17.01.2005
    Godina
    52

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Jahorina Pogledati poruku
    Zašto služi ovaj forum ako ćeš TI da nam savetuješ drugi forum?
    Mislim da ove ima sasvim dovoljno informacija i da nema potrebe da nam predlažeš dobro poznate sajtove vezane za Jahorinu.
    Ne kontam baš u čemu je problem...
    Tj. kontam šta želiš da kažeš ali mi nije jasno što su linkovi u tvom potpisu drugačiji od onih koje je hallo ostavio ?

Super Member hallo avatar
    Datum registracije
    13.01.2012
    Skije / Bord
    Fisher Ranger 98
    Godina
    54

Podrazumevano

Ma ni' bitno ...opusteno i dela da vidimo da se spusti koji put nizbrdo...odoh kol'ko zajutra pa javljam...
    Vo se vezuje za rogove a Covek za Rec!!!

Jahorina
    Guest

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od CrazyKong Pogledati poruku
    Ne kontam baš u čemu je problem...
    Tj. kontam šta želiš da kažeš ali mi nije jasno što su linkovi u tvom potpisu drugačiji od onih koje je hallo ostavio ?
    Potpis je jedno, a post je drugo. Ja ne znam da li je dozvoljeno da se na forumu reklamiraju dugi forumi? Ako nam admin potvrdi da je to dozvoljeno, evo ja ću prvi da počnem da linkujem lični forum, sajt, agenciju i sve ostalo što mi padne na pamet.

če gevara avatar
    Datum registracije
    08.01.2011
    Skije / Bord
    Нордика Енфорсер

Podrazumevano

"Jahorina", nemoj da ti zovnem Grejzera ...

Ski Magare CrazyKong avatar
    Datum registracije
    17.01.2005
    Godina
    52

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Jahorina Pogledati poruku
    Potpis je jedno, a post je drugo. Ja ne znam da li je dozvoljeno da se na forumu reklamiraju dugi forumi? Ako nam admin potvrdi da je to dozvoljeno, evo ja ću prvi da počnem da linkujem lični forum, sajt, agenciju i sve ostalo što mi padne na pamet.
    Druze, pa ti i linkujes i reklamiras od samog pocetka svakim svojim postom.

Nadam se jedino da to nije sve za dz i da Zokiju placas tu reklamu, jedino tako bi razumeo tvoje primedbe.

Jahorina
    Guest

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od CrazyKong Pogledati poruku
    Druze, pa ti i linkujes i reklamiras od samog pocetka svakim svojim postom.

Nadam se jedino da to nije sve za dz i da Zokiju placas tu reklamu, jedino tako bi razumeo tvoje primedbe.
    Evo ti zanimazija http://skijanje.rs/forum/search.php?searchid=491473 Kada završiš javi mi koliko dugujem tebi, a koliko Zoki

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •