Strana 340 od 719 PrvaPrva ... 240290330338339340341342350390440 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 3.391 do 3.400 od 7183

Tema: Novosti sa Kopaonika (ARHIVA)

Member
    Datum registracije
    14.12.2012

Podrazumevano

Ova predhodna dva sam prebacio sa drugog foruma zato su mozda neke stvari nejasne.

Pozdrav za macka011, Romana i sve ostale forumase, uzivao sam uz vase "izvestaje" i komentare, kako od prosle tako i od ove god. Osecam se kao da nisam propustio ni jednu godinu skijanja i sve novitete na nasim skijalistima. Jedva cekam da ponovo krenem sa skijanjem i da i sam proverim novotarije.

Member
    Datum registracije
    14.12.2012

Podrazumevano

Sad teh videh trendo-v komentar. Upravo su na moju konstataciju da treba da se oglase skijalista Srbije to i uradila. Treba reagovati na vreme da se zna prava istina, a ne da se plasiraju poluinformacije ili lazi.

Junior Member
    Datum registracije
    10.01.2013

Podrazumevano

Legenda Kopa šef staza Marijana oduzimao je ski pass svakom ko se približi stubu žičare u krugu od 100 metara. Ne bez raloga.
    Nažalost svuda u svetu, svake godine na razne načine strada ogroman broj skijaša. U 90% slučaja krivci su sami skijaši. O tome moramo da pričamo. Svako od nas mora da povede računa. Naša bahatost, neprilagodjena brzina, ne poštovanje signalizacije i pravila, pa i vožnja na terenima gde postoji zabrana po pravilu se završava sa teškim povredama. Nije to slučaj samo kod nas nego i napolju. Sankcije i kazne su tamo mnogo veće. Ulazite u centralni registar i tu nema mnogo polemike sa redarima.Pišu se i prekšajne novčane kazne pa sve do zabrane skijanja u regijama. To svi vi dobro znate pa zato dok još nije kasno ajde daj te predloge da se nadju najbolja rešenja. Geometrija skija, njihova veličina, tvrde staze, ali i ne uredjene staze (po pravilu zatvorene) zahtevaju pravovremenu akciju i tu ima malo mesta za praštanje grešaka.
    U ovom zadnjem slučaju u ne poštovanja pravila koliko sam čuo uključeno je i lice koje je baš prvo trebalo da poštuje pravila, a to je ski instruktor. Pa on treba da edukuje skijaše, da ih nauči i o ponašanju na skijalištima pre svega zbog njihove sigurnosti. Da to čuje Inter ski ode mu licenca za sva vremena.

Super Member HEROES avatar
    Datum registracije
    11.12.2011

Podrazumevano

A evo SS-ovaca,da nam objasne kako stvari stoje,a ja sutra testiram taj zakon o Skijalistima u Srbiji

Junior Member
    Datum registracije
    10.01.2013

Podrazumevano

Uči, sine, uči ....treba će ti.......znanje glavu čuva.

Cafe team KOP_MANIA avatar
    Datum registracije
    05.11.2005
    Skije / Bord
    Atomic

Podrazumevano

Heroes, ako ti pridju slobodno ih prebij... Tako tuku i komunalce u Beogradu, ali tebi se može pa ih udri.

NE znam u čemu je problem više. U zakonu piše da ne sme i tačka. Ako ne možeš auto da voziš po trotoarima, jer zakon tako kaže, ne možeš da voziš ni van staza jer isto zakon kaže da ne sme. Ukoliko voziš sami su ti rekli da će posledica biti oduzimanje ski pasa.
    UŽIVAJTE U SKIJANJU DOK MOŽETE

Ski legenda
    Datum registracije
    24.01.2012

Podrazumevano

Uvek sam voleo ove price tipa moj tata je jaci od tvog tate Hahahahah

Super Member sasacg avatar
    Datum registracije
    25.01.2010
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 900
    Godina
    44

Podrazumevano

evo frke na severnoj tribini hahahaha

Super Member HEROES avatar
    Datum registracije
    11.12.2011

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od KOP_MANIA Pogledati poruku
    Heroes, ako ti pridju slobodno ih prebij... Tako tuku i komunalce u Beogradu, ali tebi se može pa ih udri.

NE znam u čemu je problem više. U zakonu piše da ne sme i tačka. Ako ne možeš auto da voziš po trotoarima, jer zakon tako kaže, ne možeš da voziš ni van staza jer isto zakon kaže da ne sme. Ukoliko voziš sami su ti rekli da će posledica biti oduzimanje ski pasa.
    Ma nema potrebe za tim,jer nece ni pokusati da mi oduzmu ski pas,jer nemaju pravo,odoh sad bas da proverim...

Cafe team KOP_MANIA avatar
    Datum registracije
    05.11.2005
    Skije / Bord
    Atomic

Podrazumevano

Ajde, javi kako je bilo
    UŽIVAJTE U SKIJANJU DOK MOŽETE

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 8 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 8)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •