Strana 332 od 719 PrvaPrva ... 232282322330331332333334342382432 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 3.311 do 3.320 od 7183

Tema: Novosti sa Kopaonika (ARHIVA)

Ski legenda ibane avatar
    Datum registracije
    01.12.2004
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 8+
    Godina
    50

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od akole Pogledati poruku
    Jat http://www.jatapartmani.com/images/s...p/f2/sk_f2.jpg
    Kao jeftinija varijanta 96€ po osobi od subote 12.01 ili 14€ dnevno.
    Jedino sada je teško naći mesto.
    Ne sada. Mozda marta. Za sada se raspitujem samo. Znam da je bilo u Konacima ali su ih renovirali i mislim da nemaju vise apartmane sa 2 odvojene spavace sobe.

Super Member ninic avatar
    Datum registracije
    01.01.2012
    Skije / Bord
    ELAN WAVEFLEX 78ti

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od ibane Pogledati poruku
    Aj da prekinem vise ovo prepucavanje i da pitam gde sve na Kopaoniku ima apartmana sa dve odvojene spavace sobe?
    imas ovo
    http://www.infokop.net/vile-vikend-n.../vila-d-m.html

mi smo bili pre dve godine u malom apartmanu na potkrovlju (trouglasti prozor) koji smo placali 35e dnevno za dve osobe.
    na spratu su apartmani sa po dve spavace sobe.
    u podrumu imas teretanu i bazen (voda se naravno greje)....
    preporucujem od srca,domacini opusteni,apartmani sredjeni,grejanje toliko jako da moras da otvaras prozore...
    jedina mana sto je centar udaljen ravno 5km ,meni nije smetalo,nekom mozda bi,uglavnom ja bih ponovo isao tamo!

Super Member ninic avatar
    Datum registracije
    01.01.2012
    Skije / Bord
    ELAN WAVEFLEX 78ti

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od ninic Pogledati poruku
    imas ovo
    http://www.infokop.net/vile-vikend-n.../vila-d-m.html

mi smo bili pre dve godine u malom apartmanu na potkrovlju (trouglasti prozor) koji smo placali 35e dnevno za dve osobe.
    na spratu su apartmani sa po dve spavace sobe.
    u podrumu imas teretanu i bazen (voda se naravno greje)....
    preporucujem od srca,domacini opusteni,apartmani sredjeni,grejanje toliko jako da moras da otvaras prozore...
    jedina mana sto je centar udaljen ravno 5km ,meni nije smetalo,nekom mozda bi,uglavnom ja bih ponovo isao tamo!
    da,imas i saunu!!!
    e sad,neko ce da kaze " koji ce mi djavo sauna,idem da skijam!!!",stvar ukusa,uglavnom lepo je-meni odgovara,pa ti vidi!

Ski legenda ibane avatar
    Datum registracije
    01.12.2004
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 8+
    Godina
    50

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od ninic Pogledati poruku
    da,imas i saunu!!!
    e sad,neko ce da kaze " koji ce mi djavo sauna,idem da skijam!!!",stvar ukusa,uglavnom lepo je-meni odgovara,pa ti vidi!
    THS na informacijama. Pre bih centar mozda zbog klinca ali za sada sve dolazi u obzir .

Ski legenda
    Datum registracije
    20.11.2006

Podrazumevano

Kako nema?
    Nisam čuo da su išta renovirali?
    Pre 2 godine poznanici su bili u takvom a mi u četvorokrevetnom. Imaju jos na sajtu evo linka a cena je 65.240/113 577 za 6 osoba i to je 14€.
    Problem za ovaj apartman je sto ih je malo 1 ili 2 pa ih nikad nema, brzo odu. Ima jos par app za 6 osoba sa sličnom konfiguracijom. Naravno kome ne smeta što ih nikad nisu renovirali, ali su ih bar održavali.
    ________
    Akole

Ski legenda ibane avatar
    Datum registracije
    01.12.2004
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 8+
    Godina
    50

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od akole Pogledati poruku
    Kako nema?
    Nisam čuo da su išta renovirali?
    Pre 2 godine poznanici su bili u takvom a mi u četvorokrevetnom. Imaju jos na sajtu evo linka a cena je 65.240/113 577 za 6 osoba i to je 14€.
    Problem za ovaj apartman je sto ih je malo 1 ili 2 pa ih nikad nema, brzo odu. Ima jos par app za 6 osoba sa sličnom konfiguracijom. Naravno kome ne smeta što ih nikad nisu renovirali, ali su ih bar održavali.
    Renovirali su Konake a ne Jat apartmane .

Born to ski Bojan87 avatar
    Datum registracije
    20.09.2005
    Godina
    38

Podrazumevano

Polazim od sebe, ali ja uvek iz vida izbacim vikend naselje na kopaoniku, koje je najcesce ima mnogo kvalitetniji i jeftiniji smestaj neko centar kopaonika.

Kada odete na zapadna skijalista za male pare najcesce odsedate u naseljima do kojih vozi ski bus ili idete kolima. Centar kopa ipak mozemo smatrati u neku ruku i elitnim mestom, jer ima ograniceni prostor za gradnju, pa svaki hotel ili apartman drzi poziciju i niko joj ne moze oteti primat, jer je ne moguce izgraditi nov hotel. Zato bi trebali da uporedjujemo cene u hotelima i apartmanima u vikend naselju, a kada izgrade gondolu i sa cenom smestaja i u brzecu i josanickoj banji.

primera radi

http://www.infokop.net/images/storie...2-13_hotel.pdf

prosek cena je oko 40 eura po osobi po nocenju. Znaci za 280 eura dobijas:Cena uključuje:
    Uslugu na bazi polupansiona (švedski sto)
    Neograničeno korišćenje sadržaja SPA & WELLNESS centra – prostire se na 900m2 u kompleksu Kraljevi Čardaci, a sadrži: zatvoren bazen dimenzija 14 x 6m sa jacuzzi-em, otvoren bazen dimenzija 10 x 5m, jacuzzi kada, finska sauna, bio sauna (ruska banja), aroma – parno (tursko) kupatilo, hamam, slana pećina, kneipp bazen, tepidarijum klupe, bademantil, peškir, peštemal i papuče. Float spa tretmani relaksacije i masaže se zasebno rezervišu i plaćaju dodatno.
    Prevoz do skijalista i centra minimum 5 puta u toku dana
    Wireless internet
    Krevetac za bebe na zahtev gosta
    Petodnevni ski pass za odrasle (za rezervaciju do 31.10. uz uplatu min. 30%)
    Korišćenje ski-depoa u blizini staze

takodje postoje i popusti

Treća odrasla osoba u 1/3 superior sobi ima popust 30%
    Četvrta odrasla osoba u 1/4 apartmanu ima popust 40%
    Četvrta i peta odrasla osoba u 1/5 apartmanu imaju popust po 40%

A da si uplatio aranzman do 31.10 dobio bi gratis 5-dnevni ski pas gratis.

Ali svi idu u centar, kao i ja, pa onda moraju malo da budu vise cene, i malo losija usluga, jer im se moze.

Ima jos puno lepog i kvalitetnog smestaja, za mnogo manje pare nego u centru kopa, ali ljudima kada se kaze kop oni misle samo na sam centar.

Super Member jopopo avatar
    Datum registracije
    03.10.2010
    Skije / Bord
    Rossignol Radical Mutix R11
    Godina
    53

Podrazumevano

@Bojan87
    Jesi li bio tamo? Vidiš, ja sam bio 5 puta prošle godine i svaki put je bilo odlično, bilo je više nego domaćinski i profesionalno. Mejlom sam rezervisao sobu, plaćao na licu mesta bez uplate avansa, znali su nas celo osoblje hotela, bila je promo godina, za Sretenje sam dobio još i popust iako su cene bile više.

Ove godine sam im poslao 5 mejla, na ni jedan nisu odgovorili, zvao ih jedno 10 puta, par puta se niko nije javio, par puta su mi rekli da je gužva na recepciji i da pozovem tad i tad, kada sam pozvao u dogovoreno vreme, nisu znali da mi odgovore da li i kada ima soba pošto se javljao "neko ko pomaže". Zvao sam i pre i posle NG.

Ili su promenili menadžment, ili su me izgubili iz evidencije ili su se oni totalno izgubili, sa nekim ko je bio 5 puta i ostavio dobre pare ponašanje nije za primer!!! Na kraju sam odustao od Čardaka i Kopaonika jer su svi vlasnici objekata za izdavanje manje više bezobrazni i neprofesionalni.

Ja uopšte ne patim da budem u centru, ali da mogu ujutru da dođem kolima do centra bez iznenađenja i prepreka na putu u vidu "snežnih nanosa" i "okrenutih automobila".

Born to ski Bojan87 avatar
    Datum registracije
    20.09.2005
    Godina
    38

Podrazumevano

Nikada nisam bio, jer svi sa kojima idem uvek zele da budu u centru, jer dvoje ne skijaju pa zele da budu u centru da mogu da se setaju, ali bi zaista voleo da odem da vidim kakva je tamo atmosfera.

Nas turizam pati od neljubaznosti. Nas narod je u globalu naucen da bude neljubazan i da mu sve smeta. Prvi instinkt je da nekog mrzi, pa otud i taj odnost prema gostima, prvo cu te mrzeti pa cu te ako zasluzis postovati, sto je idiotizam.

Super Member
    Datum registracije
    01.12.2008
    Skije / Bord
    Snowboard, komada nekoliko

Podrazumevano

Ja sam prosle sezone bio prvi put u vikend naselju. Nije isto, nekad je cim za parking, generalno je cim i voznja jer vise volim da aprkiram auto i ne mislim, ali bio sam zadovoljan. Do tada uvek po centru. U prinicpu, autom se stigne do Konaka za max 10 minuta, do problema dolazi najvise kod piva, ali kad ide drustvo moze svako vece po neko i da bude 'fin'.

U toj kombinaciji, pa jos van udarnog dela sezone i ako snize cene ski-passa, moze da se kombinuje bas jeftino zimovanje. Apartman za cetvoro je izasao (doduse preko onih kupona i popusta) nesto kao 100-120 eur, ski pass je bio 50%, potrosili smo 50-60 litara goriva, i to je 120/4+50+60/4=30+50+15=95 eur po osobi za prevoz+smestaj+skipass. Radile sve staze, izvozali se super, i neka neko kaze da je kop skup. Rucak za cetvoro u restoranu 2-2.500.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 6 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 6)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •