Neću ja u garažu, ja do Konjarnika na parking pa žicom daljeVidimo se sutra ujutru, ko je tamo ili ide za vikend, neka se javi
![]()
Neću ja u garažu, ja do Konjarnika na parking pa žicom daljeVidimo se sutra ujutru, ko je tamo ili ide za vikend, neka se javi
![]()
Mac sa dve ostrice: ako ne radi konjarnik, moras nazad u kola pa do frankenstajna, a ako duva vetar, moras nazad do konjarnika... solomonsko resenje je da odes do eps-a pa peske na suncanu, ako nadjes mesto za parking!
Razmisljao da dodjem za vikend ali napustam tu ideju svaki dan pomalo, na zalost... :(
Najteže je budali objasniti da je budala! Kada bi dozvolili garažu, možda bi za predah svratio i u Frankeštajn hotel na osveženje, ovako većina nema nikakve potrebe da svraća u pomenutu instituciju. Rekla budala budali da ne pušta nikoga i ovaj zarad radnog mesta grize. Mogu reći da retko ko na osveženje uopšte ulazi u hotel (gledao ja i video).
tacno tako...rekoh, ako su "mudri" uzece neki dinar, ovako...bzvz
Konjarnik nije radio jer nema web kameru!!! Mislim da je to jedan veoma bitan razlog...![]()
Narode, imam jedno glupo pitanje.
Obzirom da sam skijaš početnik, i da razmišljam da prvi put idem na Staru planinu sledeće nedelje na 7 dana, kažite mi da li gore ima da se iznajmi oprema? Obzirom da još uvek nisam kupio svoju, ovo bi moglo da bude jako bitno...![]()
Borise
Imas kucicu za iznajmljivanje opreme pored hotela (izmedju godnole i hotela). Prosle godine je bilo i na Konjarniku, ali obzirom da ga jos uvek nisu otvorili - ne znam da li ce biti kada ti odes. Takodje, imas na par mesta iz pravca Knjazevca, videces natpise.
Hvala Miloše,
Kad kažeš pored hotela, na koji hotel misliš?
i obzirom da prvi put idem, i da manje-više ne znam da skijam, svaki savet je dobro došao.![]()
Borise, ajmo od pocetka. na babinom zubu ili staroj planini, kako ti je lepse. imas kao stare gradjevine planinski dom i EPS-ov hotel. od novih gradjevina imas novi hotel. ovde ga pominju i kao frankestanov hotel. to je novi i fancy hotel i pored njega je gondola
u pitanju je novi hotel na jabučkom ravništu pored njega ima bela barakica ili ti kontejner. Imaš iznajmljivanje i u novom hotelu ali je duplo skuplje.
Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)