Strana 327 od 719 PrvaPrva ... 227277317325326327328329337377427 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 3.261 do 3.270 od 7183

Tema: Novosti sa Kopaonika (ARHIVA)

Ski legenda ibane avatar
    Datum registracije
    01.12.2004
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 8+
    Godina
    50

Podrazumevano

Skijao sam i ja na Dolomitima i to za 220 eura po osobi je izasao smestaj i ski pass. Ko ne veruje evo linka:

http://www.skirama.it/EN/en-free-skipass-freeski/

Tacne su cene i jedne i druge o kojima pisete ali se izgleda ne poklapate u terinima. Tako mi se cini. Jer cene na pocetku i kraju sezone i u spicu nisi nigde iste pa ni u AU, IT kao ni na Kopaniku. Dajte linkove i konkretne cene.

Born to ski Bojan87 avatar
    Datum registracije
    20.09.2005
    Godina
    38

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Bata Bane Pogledati poruku
    Druze moj, ja volim Kopaonik, aliiii hmmmmmmm, bio sam u Dolomitima (ili se naze na Dolomitima), smesten u Colfoscu, apartman sa 2 odvojene spavace sobe, 2 kupatila, odvojenom dnevnom sobom i kuhinja i trpezarija i to velicine oko 60 kvadrata. Do najblize staze smo imali citavih 14 koraka. Cena apartmana za 4 osobe i to 6 nocenja je bila 176 eura, a cena ski pasa za 1200 km staza je bila 148 eura, (cena apartmana je ukupna!!), ne pisem ovo zato sto ne volim kopaonik, al mislim da ovoga na kopu nema
    Ja stvarno ne znam gde nalazite te cifre, sem ako nije neka bas vansezonska varijanta.

Moj predlog, ako imas vremena precesljaj net i nadji mi neku ponudu u inostranstu za skijanje ( druga nedelja marta ). Kriterijumi 4 osobe, 2 ski pasa za odrasle. + na to dodaj sopstveni prevoz kolima + prehranu i neki izlaza u kafic/restoran.

Super Member Grazer avatar
    Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    43

Podrazumevano

Kop je skup ko St. Moritz i ne mogu da shvatim ljude koji imaju kes a skijaju na kopu, to je apsurd
    History is made by those who dare to break the rules.

skijas povratnik...
    Datum registracije
    20.02.2012
    Skije / Bord
    Rossignol React R6 Compact
    Godina
    54

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Grazer Pogledati poruku
    Kop je skup ko St. Moritz i ne mogu da shvatim ljude koji imaju kes a skijaju na kopu, to je apsurd
    Grazer, jel mozes da nam das neki primer, ja iz Engleske idem na Kop jer sam mislio da mi je mnogo jeftinije?

Born to ski Bojan87 avatar
    Datum registracije
    20.09.2005
    Godina
    38

Podrazumevano

potkrepi primerom, kako se St. Moritz vise isplati od kopa? Samo dodjete lupite sta vam prvo padne na pamet i odete, i sta mi da radimo sa ovom informacijom.

Super Member Grazer avatar
    Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    43

Podrazumevano

Komparaciju dajem tj gledajuci lokalno. Kop ima napucane cjene i svi to znamo. Zato sam ga kao komparirao s St. moritzom. Pored Italije i Francuske ti iz Engleske ides na Kop, tu nemam komentara. Pocev od toga da je skuplje, kvalitete staza i kulture ljudi na skijalistu i van njega.
    Zbog ovog zadnjeg bio sam jednom na kopu i nikada vise.

Kop apsolutno i totalno ima cjene jednog evropskog ski centra (na stazi i van staza). Za te pare radje cu da idem u inostranstvo skijati tj za manje pare. Imam par prijatelja koji idu s porodicama na skijanje i kazu da jedini razlog zasto trpe i skijaju na kopu je zbog djece. Ne mogu s djecom ici putovati do dalekih euro centara pa mora kop inace nema sanse. I ovde pricam o ljudima kojima novac ne predstavlja problem tako da...

Kop je dobar ski centar, to stoji ali nije vredan tih para (zato sam ga i poredio s St. moritzom)
    History is made by those who dare to break the rules.

Ski legenda
    Datum registracije
    26.11.2005
    Godina
    55

Podrazumevano

Ljudi stvarno mi nije jasno zašto plasirate dezinformacije ili ne proverene informacije koje dobijate od drugih...
    Mislim da dosta dobro poznajem situaciju na francuskim, austrijskim i italijanskim skijalištima. Pogotovu kada su u pitanju niskobudžetne varijante.
    Ja sam samo u Alta Badiji bio 6 puta, a od toga 4 puta u decembru kada je akcija platiš 3 dobiješ 4 dana. Čak i tada je ne moguće proći ispod 280 eura za 7 noći u apartmanu i 6-dnevnim ski pasom. Postoji varijanta sa Marilevom i Folgaridom u tom periodu za nekih 230 eura.Ali budimo realni to i nije neko skijalište.
    Imate francuska skijališta poput Valmeniera,Val Cenisa i sl. gde možete naći sedmodnevni paket od 160-170 eura.Sve je to Ok ako ideš sa ekipom pa delite troškove puta, ali za porodično putovanje vam to drastično povećava cenu. Put u Italiju 250-300eura, u Fr. preko 500eura...
    Ja sam imao varijantu u Valmenieru (u januaru ) za moju 5-članu porodicu 750 eura smestaj i ski pas. Ali kada dodaš 500 i neki euro put i putovanje od 13-14 sati...
    U drugoj varijanti Kop apartman kod Granda 7 dana 400 e. i porodični 6-dnevni ski pass oko 360 e., a put 60 e. Sve je jasno. Total 820 e. Jasno je da je to daleko najpovoljnija varijanta
    Mislim da ja sa klincima ne bih mogao da iskoristim silne kilometre koje dobijam u navedenim evropskim ski centrima, tako da nam je Kop sasvim dobar.
    Kop je dobar ski centar sa sasvim Ok cenama ski pasa(izuzev dnevnog).
    Ono što je generalno problem jeste kvalitet smeštaja(mislim na apartmanski).Tu je Kop mnogo bliži Fr. nego It. i At.

Super Member
    Datum registracije
    11.12.2011
    Godina
    52

Podrazumevano

Pa jeste. U st.moritzu u centru mesta možeš smeštaj za troje da nađeš za 350chf... A i skipass u januaru i februaru je ispod 100 chf za 7 dana...

Stvarno, ljudi, kako vam ne dosadi da ovako ubacite neko besmisleno poređenje. Dajte cenovnik nekog lokala na stazi ili u centru zimskog centra pa da poredimo. Ili misliš da topla čokolada npr. na stazi treba da košta 30 dinara ili pivo 50. Prošle godine su cene bile na nivou beogradskih a ne napucane. Čak ni večera u pizzeriji granda nije nešto strašno skup trošak.

Member
    Datum registracije
    13.10.2012

Podrazumevano

Ja samo mogu da vam kazem da je u Banskom u Bugarskoj smestaj na fantasticnom nivou za duplo manje novaca nego na Kopu. Plus ima vise staza i ski-pass je za nijansu jeftiniji. A Bansko nije daleko.

Podrazumevano

@manca Svaka cast,slazem se.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 6 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 6)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •