Tina je danas bila opet sjajna!Prvo mjesto u GS-u.
Tina je danas bila opet sjajna!Prvo mjesto u GS-u.
U svakom slucaju je sada ili nikada za Tinu Maze. Sada je vec jasno da je neverovatna ove sezone i da ima ozbiljne sanse za nekoliko globusa, ukljucujuci i najveci. Ja je licno duboko podrzavam.
Zanimljivo je i kod muskaraca, Ted Ligety je pokazao da ume da pogresi. Sve me to podseca pomalo na proslu godinu, kada je Hirsher polako preuzimao primata kako je sezona odmicala i na kraju zavrsio kao najbolji. Ove sezone je prosirio spektar disciplina koje vozi dobro, kao i uostalom Ligety. Bice zanimljivo do kraja. Stvarno je steta sto nema Feaz-a i Couch-a, bilo bi jos bolje.
Tolika guzva zbog nekog Fak-a
Ne mogu a da se ne zapitam hoce li nakon ove sezone Maze iz nekih cudnih razloga stalno biti bolesna kao Vonn ove
History is made by those who dare to break the rules.
Da li mislis da koristi neke stimulanse?
Ubjedjen sam. Videces sledece sezone Tine nece biti u vrhu. Ne kazem ja da oni nije dobra i da ne spada u sami vrh ali ove sezone suvise lako pobjedjuje
Uopste nije iskljuceno. Cinjenica je da ih demolira ove sezone, a do sada je bila, da kazes vrlo-dobra, ali nikada dominatna skijasica.
To je i poenta, svi su oni ali svake god neko malo vise. Ove godine je Tina, Ovo je njenih 5min. Sledece godine ce neko drugi
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)