Strana 315 od 719 PrvaPrva ... 215265305313314315316317325365415 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 3.141 do 3.150 od 7183

Tema: Novosti sa Kopaonika (ARHIVA)

Member
    Datum registracije
    22.11.2006
    Skije / Bord
    elan SLrace
    Godina
    39

Podrazumevano

Cena 6-o dnevnog je ok, mada je molga da bude malo veca razlika u zavisnosti od perioda, jednovdenevni i dvodnevni izuvaju i to je vrlo smisljeno uradjeno iz razloga sto se zna da gomila skijasa dolazi na vikend skijanje. Ja se nadam ove godine opet nekoj promociji za skijanje preko nedelje (-50% pon-cet) sto je super, bar za studente!

Super Member hallo avatar
    Datum registracije
    13.01.2012
    Skije / Bord
    Fisher Ranger 98
    Godina
    54

Podrazumevano

Nazalost, ponovo nekakve nebuloze sa cenama...misljenja sam da ce svakoko MORATI sniziti cenu skipass-a kao sto su i uradili prosle godine po zavrsetku zimskog raspusta(snizenje cena za Sretenje!) jer je jednostavno Kop bio PUST tokom marta...
    Vo se vezuje za rogove a Covek za Rec!!!

Ski Magare CrazyKong avatar
    Datum registracije
    17.01.2005
    Godina
    52

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Snowman Pogledati poruku
    Na moju veliku zalost mislim da se vikend skijanje vise ne isplati na Kopu. Cak i sa 10/s dan ispada skoro 2000. Kada uzmes u obzir put jos 1000 min, zavisi odakle ides i smestaj koji tesko moze da se nadje za ispod 15e, dodjes na oko 100e za npr 3 dana. Sve ovo pisem da bih uporedio sa produzenim vikendom npr na Krvavecu u full sezoni 150e u predsezonu 100e , ili Heligenblut-u 166 evra.
    Mislim da ce se opet dolaziti na vikende, ili na dan...kada nam je prvo ozbiljnije skijaliste na 700km, a put košta.
    Mislim da Jahorina postaje ozbiljnija alternativa

6 dana sam i racunao da ce biti oko 90e
    Dnevni je preskup
    Sezonski je smesan kao i svake godine (karntne top skipass u punoj ceni 528e)

Senior Member
    Datum registracije
    29.11.2010
    Godina
    45

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od CrazyKong Pogledati poruku
    Mislim da ce se opet dolaziti na vikende, ili na dan...kada nam je prvo ozbiljnije skijaliste na 700km, a put košta.
    Mislim da Jahorina postaje ozbiljnija alternativa

6 dana sam i racunao da ce biti oko 90e
    Dnevni je preskup
    Sezonski je smesan kao i svake godine (karntne top skipass u punoj ceni 528e)
    Ma dolazice se na vikende i na dan, nego mora malo da se izbaci frustracija. A Jahorina, zavisi odakle. Nama iz Sumadije, za 300km do tamo treba 7 sati u zimskim uslovima...

Ski Magare CrazyKong avatar
    Datum registracije
    17.01.2005
    Godina
    52

Podrazumevano

Ma dolazice se na vikende i na dan, nego mora malo da se izbaci frustracija. A Jahorina, zavisi odakle. Nama iz Sumadije, za 300km do tamo treba 7 sati u zimskim uslovima...
    Pa dolazice...dolazicu i ja, bar na dan

Iz BG je Jahorina nesto bliza...ali opet predlaleko za dan. Skoro da sam pre u Koruskoj :(

Super Member
    Datum registracije
    11.12.2011
    Godina
    52

Podrazumevano

Da i sezonski je 62000. Mislim da je to nenormalno skupo. Npr na slovenackom Krvavecu je sezonski 198 evra, sto je 3 puta manje.
    Taj sezonski od 61800 dinara je ostao gotovo isto kao prošle godine (60600-praktično uvećano samo za razliku u pdv). Kome znači, u eur je pojeftinio za oko 60eur. Uveli i još skuplji period oko NG i oko Sretenja. Deca od 12 godina i dalje se tretiraju kao odrasli a klinci već sa 5 godina moraju da plate kartu. Dnevna karta poskupela 25%. Sve u svemu, sramota!

Super Member
    Datum registracije
    11.12.2011
    Godina
    52

Podrazumevano

Na kraju, razmišljam da kupim 10/sezoni na expozimu, ako bude neki popust. 23.2. sam rezervisao za zimovanje ali ne znam da li će uvesti kao prošle godine one popuste za radne. I to su objavili tek početkom februara. Pošto planiram i par vikenda tokom sezone možda bi platio taj skipass. Obzirom da imam "bazu" na sat i po od kopa ne isplati mi se da idem bilo gde drugde na vikend a i zbog posla nema ništa od produženih varijanti.
    Jbmimmtr.

skijas povratnik...
    Datum registracije
    20.02.2012
    Skije / Bord
    Rossignol React R6 Compact
    Godina
    54

Podrazumevano

Lepo je videti topove, steta sto nije 10 stepeni hladnije
    Priložene slike Priložene slike  

Senior Member
    Datum registracije
    19.12.2011

Podrazumevano

Da, topovi na pozicijama, samo još da naiđe minus pa da zapucaju

Ski legenda ibane avatar
    Datum registracije
    01.12.2004
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 8+
    Godina
    50

Podrazumevano Inicijativa za nove staze na kopaoniku

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 5 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 5)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •