Ja kod kuce imam mini teretanu koja skuplja prasinu vec mesecima, mrzi me da vezbam, uglavnom sluzi za kacenje stvari ali moracu sad pred skijanje da je malo podmazem![]()
Ja kod kuce imam mini teretanu koja skuplja prasinu vec mesecima, mrzi me da vezbam, uglavnom sluzi za kacenje stvari ali moracu sad pred skijanje da je malo podmazem![]()
Najbolje je da krenete prvo sa trcanjem i/ili plivanjem. Malo kondicije nije na odmet za pocetak![]()
Treba koristiti ovo jos nam malo preostalo lepo vreme i ici na trekking
History is made by those who dare to break the rules.
Cepanje drva za zimu i kopanje![]()
Ja ipak mislim da je sve to individualno... Ja licno ne radim nista pred skijanje, i kad odem, posle prvog dana osecam malo bolove ali nemam sad neke upale... Ali trenirao sam fudbal i odbojku od malena do pre 4-5 god i verovatno ima i to uticaja...
Individualno jeste, ali zaista znaci fizicka sprema. Ja sam prosle jeseni ozbiljno smrsao i vec bio od treninga u dobroj formi. Nikada bolje i vise nisam mogao da skijam nego te sezone.
https://www.youtube.com/watch?v=NGOJUAa9cJo
добро истезање пре вежбања и много добро истезање после вежбања... очекујте јаку упалу у целим ногама сутра дан, коју препоручујем да избаците са водом (што више течности, евентуално један шумећи Аспирин)...
Вероватно нећете моћи једно 3 дана да вежбате...
Кад спојите да можете 2 дана за редом ово, спремни сте![]()
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)