Evo zvao sam, 20 evra sa popustom ski busa, full servis, dakle sve moguće što imaju...
I ja bih rekao da je ručno, ali baš ručno oštrenje možda i najbolja varijanta, ali treba alat i da zna čovek. Po servisima ovde kod nas ne rade ručno nego isto na mašinama samo ne automatizovanim kao što je ovaj Winterstaiger.
Poštena je i cena, mislim da je u ostalim servisima oko 1000 din. sa SkiBus popustom.
Ja sam pre dve godine radio servis u "Strel" servisu.... tada je još bio u BIGZ-ovoj zgradi. Mazanje i oštrenje je bilo 20€.
E sad... ono što je mene zbunilo je to da je momak skiju prvo oštrio ručno pa je onda stvaljao na mašinu. Objasnio mi je da mašina radi podlogu skije i finu završnu obradu kantne. Što se tiče mojih utisaka na skijanju ... nisam primetio razliku tog i običnog oštrenja.
Prošle zime sam oštrio kod Đoleta u Mlatišuminoj i bio sam prezadovoljan. Skijanje je bilo u martu po ledenim pločama i skija je držala ko po šinama.
Novosadjani, gde u Novom Sadu ima dobar servis za skije?
Meni do sada niko nije rucno naostrio kao sto su ostrile masine.
Ne kazem da je nemoguce, cak sam siguran da rucno moze mnogo bolje da se uradi. Problem je u znanju i pristupu koga manjka.
Drugo zapažanje je da sam mašinski jedino dobro oštrio u AT (na par različitih skijališta) za razliku od ITA & FRA gde je to uvek ispadalo nekako kilavo i kratkotrajno![]()
Meni su u Tinju naostrili očajno + sjebali ugao ostrenja.
Dok mi je u servisu u BG majstor rucno naostrio toliko da sam ga psovao kad sam se spustao jer je bilo kao da sam na šinama , a skijam sa proklizavanjem(ono starinski, spojene noge).Svaki zaokret je bio borba da se ne prevrnem.
Sad mu uvek skrecem paznju da slabije ostri i ne visoko prema vrhu skije.
poz
Hajde za Banjalucane pitanje. Osim Shimana, radnje preko puta parka mladen stojanovic (nikada tamo nisam bio) i radnje preko puta borcevog stadiona gde imaju dobri servisi u gradu? Gde nosite svoje skije. Ja vec 10god redovan sam klijent shimana
History is made by those who dare to break the rules.
Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)