Strana 7 od 37 PrvaPrva ... 5678917 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 61 do 70 od 365

Tema: Servis skija

Super Member Ivan Bgd avatar
    Datum registracije
    25.08.2010
    Skije / Bord
    Nordica Enforcer 110 '18 (140-110-129); Volkl Gotama '15 (139-107-123)
    Godina
    51

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od chaghaboo Pogledati poruku
    Zanima me informativno jer svi hvale tu mašinu jer kako kažu manje skida kantne i precizno pravi ugao. A sa SkiBus karticom nude 50% popusta u Strelovom servisu.
    nekako mi sumnjivo to masinsko, sta ako se istripuje makina i sje.. kantne ?
    rucno ostrenje mi deluje kao da manje trosi kantne , tj. ostri se po malo, polako dok ne bude ostro.

poz

Ski legenda
    Datum registracije
    24.01.2012

Podrazumevano

Evo zvao sam, 20 evra sa popustom ski busa, full servis, dakle sve moguće što imaju...

Super Member
    Datum registracije
    18.09.2010
    Skije / Bord
    Salomon BBR 8.9
    Godina
    45

Podrazumevano

I ja bih rekao da je ručno, ali baš ručno oštrenje možda i najbolja varijanta, ali treba alat i da zna čovek. Po servisima ovde kod nas ne rade ručno nego isto na mašinama samo ne automatizovanim kao što je ovaj Winterstaiger.

Poštena je i cena, mislim da je u ostalim servisima oko 1000 din. sa SkiBus popustom.

Ski Magare Milos011 avatar
    Datum registracije
    05.01.2007
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 900
    Godina
    46

Podrazumevano

Ja sam pre dve godine radio servis u "Strel" servisu.... tada je još bio u BIGZ-ovoj zgradi. Mazanje i oštrenje je bilo 20€.

E sad... ono što je mene zbunilo je to da je momak skiju prvo oštrio ručno pa je onda stvaljao na mašinu. Objasnio mi je da mašina radi podlogu skije i finu završnu obradu kantne. Što se tiče mojih utisaka na skijanju ... nisam primetio razliku tog i običnog oštrenja.

Prošle zime sam oštrio kod Đoleta u Mlatišuminoj i bio sam prezadovoljan. Skijanje je bilo u martu po ledenim pločama i skija je držala ko po šinama.

Senior Member
    Datum registracije
    13.12.2010

Podrazumevano

Novosadjani, gde u Novom Sadu ima dobar servis za skije?

Ski Magare CrazyKong avatar
    Datum registracije
    17.01.2005
    Godina
    52

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Ivan Bgd Pogledati poruku
    nekako mi sumnjivo to masinsko, sta ako se istripuje makina i sje.. kantne ?
    rucno ostrenje mi deluje kao da manje trosi kantne , tj. ostri se po malo, polako dok ne bude ostro.

poz
    Meni do sada niko nije rucno naostrio kao sto su ostrile masine.
    Ne kazem da je nemoguce, cak sam siguran da rucno moze mnogo bolje da se uradi. Problem je u znanju i pristupu koga manjka.

Drugo zapažanje je da sam mašinski jedino dobro oštrio u AT (na par različitih skijališta) za razliku od ITA & FRA gde je to uvek ispadalo nekako kilavo i kratkotrajno

Super Member Ivan Bgd avatar
    Datum registracije
    25.08.2010
    Skije / Bord
    Nordica Enforcer 110 '18 (140-110-129); Volkl Gotama '15 (139-107-123)
    Godina
    51

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od CrazyKong Pogledati poruku
    Meni do sada niko nije rucno naostrio kao sto su ostrile masine.
    Ne kazem da je nemoguce, cak sam siguran da rucno moze mnogo bolje da se uradi. Problem je u znanju i pristupu koga manjka.

Drugo zapažanje je da sam mašinski jedino dobro oštrio u AT (na par različitih skijališta) za razliku od ITA & FRA gde je to uvek ispadalo nekako kilavo i kratkotrajno
    Meni su u Tinju naostrili očajno + sjebali ugao ostrenja.
    Dok mi je u servisu u BG majstor rucno naostrio toliko da sam ga psovao kad sam se spustao jer je bilo kao da sam na šinama , a skijam sa proklizavanjem(ono starinski, spojene noge).Svaki zaokret je bio borba da se ne prevrnem.
    Sad mu uvek skrecem paznju da slabije ostri i ne visoko prema vrhu skije.

poz

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Cobra Pogledati poruku
    Novosadjani, gde u Novom Sadu ima dobar servis za skije?
    Za dobar servis ćeš morati da skokneš preko reke, u Kamenicu kod Sport Servis Ognjanović-a..
    (ideš onom glavnom ulicom i videćeš usput znak za Ognjanovića - nalazi se u gornjoj paralelnoj ulici)

Senior Member
    Datum registracije
    13.12.2010

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od wlad Pogledati poruku
    za dobar servis ćeš morati da skokneš preko reke, u kamenicu kod sport servis ognjanović-a..
    (ideš onom glavnom ulicom i videćeš usput znak za ognjanovića - nalazi se u gornjoj paralelnoj ulici)
    Хвала Влад, срећом Нови Сад није много велики и нема гужве.

Super Member Grazer avatar
    Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    43

Podrazumevano

Hajde za Banjalucane pitanje. Osim Shimana, radnje preko puta parka mladen stojanovic (nikada tamo nisam bio) i radnje preko puta borcevog stadiona gde imaju dobri servisi u gradu? Gde nosite svoje skije. Ja vec 10god redovan sam klijent shimana
    History is made by those who dare to break the rules.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •