Promocija uz smešaj, dobio sam na mail u obliku dodatnih informacija, nemam brošuru. Ta kuća je član KIG udruženja i onda imaš popust za sve živo tamo uz boravišnu kartu koju nosiš sa sobom i pokazuješ. Proveriću u praksi
Thanks for tips and wishes![]()
Promocija uz smešaj, dobio sam na mail u obliku dodatnih informacija, nemam brošuru. Ta kuća je član KIG udruženja i onda imaš popust za sve živo tamo uz boravišnu kartu koju nosiš sa sobom i pokazuješ. Proveriću u praksi
Thanks for tips and wishes![]()
Jel servisirao ko skije u Strelovom servisu u Beogradu na tom čuvenom Winterstaiger-u?
kud si se vec zaleteo da servisiras
mislim da ti je dovoljno da kao i ja samo u servisu skines parafin ili cime li su vec premazane skije da ne podlegnu atmosferskim uticajima i samo ih dobro nalijes voskom i ostavis tako nalivene do pred polazak na skijanje, a onda u servisu ti samo sastruzu visak voska i uglacaju i vozi Misko
To naravno mozes u bilo kom servisu(400 din), nema potrebe da te deru kod Strela.
A kad ih u decembru probamo pre Fra oda cemo videti treba li malo da se naostre kantne![]()
Ovako mi moje ne deluju bas ostro, kao stare kada sam ostrio i mogao komarcu krilca da secnem ali nekako mi zao da ih odmah ostrim i trosim kantne.
poz
Probao ja kod Strela i super je ispalo.
@Ivan Bgd
Ivanča, nisi valjda mislio da ću nove skije da dam na oštrenjeOve moje će da odu samo na voskiranje i to pred skijanje, do tada ih ne pipam. I tokom sezone ću da ih oštrim i radim kompletan servis samo po potrebi, voskiranje je jedino što će biti redovna aktivnost
@ftj
Kakvi su sa cenama, ako se sećaš? Voskiranje pretpostavljam takođe rade mašinski?
mare mislim da ne 1200 ili 1500 dinara servis, zvao ja skoro i pitao...
mnogo je kume ako je samo za voskiranje
poz
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)