s progesorom 170+ nema greske. to je bio i jedan od mojih favorita
s progesorom 170+ nema greske. to je bio i jedan od mojih favorita
History is made by those who dare to break the rules.
wlad, postepeno
Ova nova "boranija" su mi +12mm u sirini vrha i struka i +10mm repa u odnosu na stare i htedoh K2 aftershock sa 86mm u struku, ali rekoh postepeno
Znam da je lakse sa 90+ ili 100+ po prsicu, ali nekako mi je gušt da skijam kroz sneg do preko kolena ili kad uletim u smet do pazuha, a to tesko sa daskama za "jedrenje" 100+
I plus kad hocu malo da divljam po stazi , izrovarenoj stazi, hupsercici,... nekako mi odgovara ovo 50/50. Pokazale su mi se vrlo stabilne na vecim brzinama(iako nisu gs, sl, ili sta god vec..) toliko da uopste ne tresu i nemam osecaj koliko brzo idem dok ne dodje do naglog kocenja. GPS-om izmereno 88km/h na plavoj stazi na Kopu(tu sam merio samo da vidim pri kojoj brzini sam se sudario bez kacige u spustu sa drugom koji je vijugao prethodne sezone).
I znas ono wlad , da kad vidis nesto samo osetis jednostavno da to je ta i ni jedna druga
@ chaghaboo , šta su mi sve stare K2 preživele pod ovom mojom težinom, a da su posle 4 sezone ostale kao nove nemam nameru da menjam proizvođača sve dok drže do kvaliteta.
Ako se i ove pokažu makar isto kvalitetne kao prethodne, sledeće će opet biti K2.
I još jedna stvar, koliko ljudi si video u EU i kod nas da voze K2 ?
Inače to se sad izgleda menja, jer su ove moje rasprodate u Austriji.
Poz
Samo opušteno, glavno je da mi uživamo u skijanju, a za opremu ćemo lako
Moje već sada bivše lopate su bile K2 (Seth) i svašta su preživele (i dubine i brzine od 100km/h), a i preživeće i dalje ali u na drugim nogama![]()
Da li neko zna nesto o skijama Dynastar Big Trouble iz 2006? I takodje da li je neko imao prilike da vozi Stockli GS skije, i kakva je uopste Stockli marka skija?
http://www.snowrental.net/ski-equipm...g-trouble.html
Evo mala recenzija i ispod link za Stockli.
http://mag3.i-magazine.de/imag/STOeC..._WINTER_E/#/10
Evo i ja da se pohvalim, uzeo sam danas K2 AMP Impact 174cm duzine, 80 struk... Skije kao nove, platio sam 170 evra... Nadam se da se nisam zeznuo sa ovim odabirom![]()
To je vjerovatno ova skija:
Čika Pera je za tu skiju napisao:
"What a surprise! A fun and recreationally stable ski, even without the metal."
"Easy to turn but unstable at high speed."
"Much lighter feel than the Rictor."
ima li ko komentar za dasku volkl rtm 74 i koji vez preporucujete? hvala unapred!
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)