ne pomisljaj!meni je u TIGNES-u za 500m (sa stvarima ) uzeo 30 eur-a.sto bi rekli stari Englezi :take it or...
ne pomisljaj!meni je u TIGNES-u za 500m (sa stvarima ) uzeo 30 eur-a.sto bi rekli stari Englezi :take it or...
Bio sam pre 2 godine smesten u VT. Jedno popodne smo drugar i ja nekako promasili zadnju zicu i zavrsili u LM. Bila je varijanta da cekamo neki bus do 18.30, koji BTW nije bio besplatan, ali se ne secam koliko je bio. Druga opcija je bio taxy koji je koliko se secam kostao 30 evra.
Da rezimiram, bus veza LM-VT postoji, ali busevi nisu tako ucestali.
Da li neko moza da mi napise sta ne bi trebalo da propustimo i koje staze obavezno da obidjemo? Idem 7.12. ostajemo 14 dana, doplacivacemo skipass za celu oblast pa mi recite gde je najbolje skijanje i staze, VT, LM ili Courshavel? Sto se tice checkpointa i diploma, kako to ide, da li se placa, gde mozemo da se info o tome? Nocni zivot me toliko i ne zanima jer kad idem na skijanje, gledam da maksimalno iskoristim skipass koji placam (hvatam prvu i poslednju zicu). Da li ima bazena i da li se dodatno placaju ili uz skipass? Hvala unapred
A neki info oko checkpointa? Na poslu sam, ne mogu da citam svih 300 postova u temi # doline![]()
Kada uzmeš mapu Tri doline, dele se džabe, svaka tačka koju treba da obiđeš da bi dobio diplomu označena je žutim kružićem. Bar je bila prethodnih godina.
Meni je falio jedan kružić u St. Martin de Belville i nije mi bilo na kraj pamet da silazim čak dole zbog diplome koja je zaebancija.
jedino V.T. ima snega tokom cele sezone(najvise spavaliste na svetu,ako se ne racuna novi hotel na M.Blanc).po meni i kao mesto, ima bukvalno sve.ako hoces nesto rusticnije onda Courchevel,ali moguce da ces da gulis gojzerice po betonu.ides u ranoj sezoni,a ti nizi centri su zaista tuzni kad u sezono ima manjka snega.
sto kaze axxe, pre doplata prvo proverite kakvi su uslovi tj jel moze normalno da se skija. Kad ste vec sve nedelje tamo, naravno da treba 'overiti' sve doline.
Diploma ko sto rece plageton, prodjes sve checkpointe sa mape i odes u infocentar ili tako nesto. mislim da je besplatna. e sad, to je moguce ako se ispune vremenski uslovi. Prava je stvar sto idete na 14 dana, jer je to minimum da bi se lepo odskijalo celo skijaliste. meni nije bilo dovoljno 6 dana za Vt jer smo imali lose vreme 2-3 dana...Dok se opasuljis vec pakujes kofere...
Prvih 6 dana verovatno necemo doplacivati skipass a poslednjih 6 verovatno hocemo. 12 dana nam traje skipass tako da cemo se nadam se naskijati. Sledece godine organizujemo samo pocetkom martaSto ti kazes, 6 dana je malo, taman se opuste noge, prodju upale i kuci a ovako, ima da se naskijes i da sve lepo obidjes...
Live od jutros![]()
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)