Уствари моје питање је следеће:Где отићи за нову годину на скијање 3-4 дана са 250 еура? Уствари дал је то уопште могуће?
Уствари моје питање је следеће:Где отићи за нову годину на скијање 3-4 дана са 250 еура? Уствари дал је то уопште могуће?
Ako ne tražiš neku ekskluzivu i luksuzne varijante možeš na Kopaonku sigurno da provedeš NG sa tim budžetom.
U vikend naselju možeš da nađeš razne vrste smeštaja po podjednako raznim cenama. Mi smo prošle godine jedan vikend bili gore i na netu smo nabasali na hostel Montana u kome smo na kraju i odseli. 25€ je polupansion, novo, čisto uredno. Imate i filmove, playstation, kamin... Za mlađu ekipu fenomenalno! Meni super, ali različiti ljudi različiti ukusi tako da najbolje da pogledaš šta od smeštaja nude ljudi ovde po forumu i na infokop.net Skipas u tom periodu, 4-dnevni, ne verujem da će biti preko 60€, ali proveri na skijalistasrbije.rs.
Ako za smeštaj i klopu daš 100€ (25€ x 4) i 60€ na skipas ostaje ti još 90€, a ako idete kolima put do tamo i nazad vas sigurno neće izaći preko 20€ po osobi, računajući i putarine.
Imaš i novogodišnje skijanje na Krvavecu u Sloveniji koje organizuje Skibus, a koje se takođe uklapa u tvoj budžet. Ovaj aranžman podrazumeva čak punih 5 dana skijanja. Prošle godine sam bio tamo na otvaranju sezone i nama je malo nedostajalo snega ali ako ga bude može da bude odlično skijanje.
Kako su Skijališta Srbije i najavljivala, od sezone 2012/2013 na Kopaoniku biće osnežene i staze na Gobelji i Jarmu. Postavljanje topova završeno je na stazi Jaram, veznoj stazi Gobelja-Jaram, kao i na stazi uz tanjir, stazi uz četvorosed i krajnjoj desnoj stazi.
Uz povezivanje novog veštačkog jezera na lokaciji Crvene bare, verujemo da ove sezone neće biti problema sa nedostatkom vode za proizvodnju veštačkog snega.
http://www.skijanje.rs/vesti/kopaoni...ena-i-gobelja/
Zoran, www.skijanje.rs
Iz ovog teksta szo je prosledio Admin i iz članka na skis.rs zaključujem da je na Gobelji pored osnežavanja napravljeno još staza. Takov je i naslov "Nove staze i veštačko osnežavanje na Gobelji"
Evo i o novim stazama "Na ovom delu skijališta urađene su i nove staze, srednje i teške kategorije, dužine 1,5 kilometara."
Može li neko opisati ove nove staze
U prilogu slika ovogodišnje mape (današnja 29-09-2012) i od prošle godine
________
Akole
Ova mapa "sada 29.09." je ustvari stara mapa, sa jos uvek prikazanom zicarom dvosed Sincana dolina i sidro Suvo rudiste... Ali ta stara mapa je valjda jedina koju imaju uradjenu da je interaktivna. Interaktivno je moderno, pa izgleda da je bolje da na sajtu stoji interaktivna stara mapa, nego nova ispravna i usaglasena sa situacijom na terenu pa makar i u nekom .jpg fajlu.
Inace, na strani "mape skijalista" uvodna mala slika mape Kopaonika koja linkom vodi na interaktivnu je ustvari nova mapa.
Tako da jos uvek ostaje otvoreno ptanje gde su na Gobelji prosecene nove staze. Pokusacu nesto vise da saznam... pa javljam...
Zoran, www.skijanje.rs
Pa da Zorane to je jedina mapa koje je na zvaničnom sajtu postavljena.
Pa i kada odšrampaju mapu onu što daju uz kupljen skipas to neko mora da odradai a lako je postaviti i u elektronskom obliku makar i skenirano.
Napominjem samo da ovo što piše 2011/2012 e skinuto sa nihovog sajta prošle godine pa je tek kasnije postavljena ova interaktivna sa kamerama.
________
Akole
Osnezavanje Gobelja je stvarno veliki korak ka 'evropskom' Kopu. Moze se reci da je zaokruzena jedna celina. Sada bi sedesnica na M vodama bila pravi potez. Takodje i jedna nova na Krcmaru..
Sto se tice novih staza, ja sam pomislio da se jos malo kite vec postojecim 'novim' stazama
Samo da ima dovoljno akumulacije...dzaba topovi i zirafe kad nema vode
Još kad bi se smilovali iz skijališta srbije da izbace cenovnik...
Trenutno je 14 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 14)