A pre dvadeset i vise godina,mislim da su Englezi zapalili Konake,ako se ne varam.
A pre dvadeset i vise godina,mislim da su Englezi zapalili Konake,ako se ne varam.
jedna rijec: "OSIGURANJE"
frisko poslije izbora svi ima da se slete da steta bude isplacena a hotel renoviran ima da bude bolji nego ikada, a pri tom da i mk komerc zasije nesto u jastucnicu, vuk sit a ovce na broju (gladne ali na broju)
Izmenio/la Flexon; 18.06.2012 u 15:59.
Sve mirise da je upravo tako, mada opet renoviran deo je goreo jbg ko ce ga znati![]()
![]()
Par vesti sa Kopaonika...
- Radovi na sistemu zasnežavanja na Gobelji su u toku. Trenutno se kopaju kanali duž staza.
- Do kraja icuce nedele se ocekuje da stignu naruceni adapteri za kacenje bicikle, koji ce biti postavljene na svaku korpu žičare Pančic Expres.
Slicno kao sto su vec postavljeni na Poma sestosedu na Torniku:
Zoran, www.skijanje.rs
Preme informacijama MK Mountain Resort-a, u toku su radovi na rekonstrukciji i renoviranju svih starih smeštajnih jedinica u objektima Konaci (konak Koznik) i Grand Hotel & Spa. Nakon rekonstrukcije u Konacima će u ponudi postojati samo DeLuxe studija/apartmani a u Hotelu Grand Superior i Family sobe kao i Premium apartmani. Radovi ce se se odvijati u etapama tako da ce kompletni sadrzaji biti na raspolaganju 01. decembra 2012.
Prodaja aranžmana za predstojeću zimsku sezonu 2012/13 na Kopaoniku počela. Objavljene su cene za najlujksuznije smeštajne kapacitete "Grand Hotel & Spa", "Family Hotel Angella", "Apartmani Konaci deluxe" i hoteli "Club A" i "Putnik". Važe "First Minute" ponude sa popustom do 15%. Detaljnije u cenovnicima agencije Supernova travel u prilogu ove vesti.
http://www.skijanje.rs/vesti/kopaoni...-za-zimu-2013/
Zoran, www.skijanje.rs
Kakvo je bilo stanje proslih godina sa snijegom krajem decembra na kopu...ja se razmisljam sad da uplatim 3 dana na kopu na period 23.12 - 26.12, tj nekih 70-ak eura depozita pa ako bude snijega da se ide a ako ne da prebolim ovaj depozit...![]()
http://www.infokop.net/index.php?opt...103&Itemid=288
ovde imas kompletnu istoriju visine snega i koje staze su radile kog dana za poslednjih nekoliko godina.
Ja mislim da će ove godine u tom periodu biti spremna većina staza na Kopu. Ne verujem da će sve da rade, ali moći će da se skija sigurno. Njima je vrh sezone NG i raspust što je odmah nedelju dana kasnije.
Jedino ako u decembru bude konstantan plus pa ne mogu da se pale topovi....što je ipak malo verovatno.
Bili smo prosle godine, otprilike 20-24 dec i bilo je dosta snega. Od staza su radile KG (7 i 7a) i Krst (3) prvih par dana a posle su otvorili 4b i deciji ski lift. Nije bilo guzve a i skijao sam prvi put posle mnogo godina pa je bilo OK. Deciji lift (ona traka) je bio problem jer mi je cerka tek pocela sa casovima pa je bilo problema u pocetku.
Cisto sumnjam da ce otvoriti vise staza bez obzira na sneg jer se ne isplati ekonomski zbog broja skijasa a dok god bude u minusu, bice i snega na stazama. Mi opet planiramo na 4-5 dana, u slicnom terminu kao i ti, naravno ako bude uslova za skijanje...
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)