Evo ja sam malo duze odsustvovao sa foruma... Znate kako je, gips, stake( u prosli petak i njih bacismo u reku), rodjendan, stigose babe, dede, tetke... u kuci mi je kao u Sangaju... fizikalna terapija svaki dan + poceo sam da radim, jednom recju puk`o sam k`o bas.
Elem da se malo ukljucim u diskusiju... Stalno pokusavam da sagledam kako skijaliste napreduje u ovih par godina. I nikako da moj rezon uteram u liniju... Do prosle godine napredak je bio evidentan, od nicega doslo se do dve staze koje su prosle godine bile besprekorno sredjivane i to svaki dan, sa kaficem( doduse malo na pogresnom mestu). Ali avaj, sada cu k`o svaba tralala, potencijal ovog dela nije doveden na 100% mogucnosti, nema direktne veze Planinarski Dom-Konjarnik, niti Suncana Dolina-Planinarski Dom. Takodje nema, da kazem, kafic na tromedji Sucana Dolina-Markova Livada-Konjarnik. Za ovo krivim iskljucivo Upravnika Skijalista jer je to mogao da odradi bez para, samo da je ukljucio mozak.
Ali sa druge strane podignut je Hotel, i ona nesretna gondola i jos nesretniji tanjr, pa cak i cetvorosed koji radi kao dvosed... plus staze! Dakle napredak je evidentan. Ali ako zadjemo u creva shvatimo da hotel i nije bas na najboljem mestu, pride nije ni projektovan kako treba, a o preskupoj gondoli necu ni da pricam, jednostavno dolazimo do toga da je sve moglo da se uradi mnogo bolje a za mnogo manje para. Pride odrzavanje staza je bilo jako lose, a o nekom elementarnom ponasanju na stazi ne vredi pricati... Za sta opet krivim Upravnika Skijalista koji jednostavno nije dorastao poslu koji obavlja.
I tako ja sam sa sobom ne mogu da izadjem na kraj da li se stvari odvijaju na bolje ili ne?! Pri tom sam apsolutno svestan da politika, na zalost, direktno ucestvuje u svemu ovome i jos pri tome postavlja kadrove koji nisu dorasli poslu koji obavljaju. Na kraju ce biti problem ,,Sto jedan lud napravi, desetorica pametnih ne ispravi,,
I na kraju mene zanima, kako vi vidite napredak skijalista do sada, mislim na prosto funkcionisanje zatim elementarnu infrastrukturu, bezbednost, sta mi obicni smrtnici mozemo da uradimo da skijaliste na SP ucinimo boljim?