Pa nemam pojma pravo da ti kazem. I meni je TO ISTO palo na pamet!! Kontam, on srafi "PX 15 race maxflex" (tako pise), a ovo je obican PX 12... Da su mene u fabrici pitali za rupe od srafova, ja "tu nista ne bi menjo!" Kontam da moze... pitaj neki servis? Beosport? Mozda bas tog prodavca?
E Flexone, kralj si. Meni je palo na pamet da zemim neke lenjire i da poskidam vezove, al' da mi yebesh prase, nisam znao koje! E sad znam, fala ti ko bratu!![]()
I dalje bi vise vol'o nove bajndinge, al hebiga kad je ovo bljutava trgovacka zemljica - ode ja danas u tri radnje gde provereno imaju skije i sve ostalo za sneg - jedni presli na bicikle, drugi nemaju pojma sta im trazim, treci valjaju samo vezove uz daske - naleteo na HEAD wide brake 90, al ne mere, uz daske 300e kompLJet - fitex... Kakav promasaj, pa sad na kraju sezone se prodaju jeftinije zaostale stvari da napravis mesta na polici za sledecu sezonu i da izvuces pare, sto kazu "daj sta das" da ne ostaje, jer nece NIKAD vise da se proda, sledece sezone dolazi nova moda, a oni povukli sve zivo u magacine i izbacili stapove za pecanje i sarene kineske rolere! Kukuuuuu..
Elem, i dalje ocem nove bajndinge, al' ko sto rekoh, moze i polovni, lista se siri i na SALOMON 9XX![]()