Rezultati 1 do 10 od 30

Tema: Kupujem ski vezove sa sirokom kocnicom - LOOK PX12 wide, PX12 Fluid ili Pivot 14 wide

Tematski pogled

Super Member macak011 avatar
    Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Fischer RC4 race RC & SC Pro; Dynastar Legend Mythic Rider
    Godina
    50

Podrazumevano

Pa nemam pojma pravo da ti kazem. I meni je TO ISTO palo na pamet!! Kontam, on srafi "PX 15 race maxflex" (tako pise), a ovo je obican PX 12... Da su mene u fabrici pitali za rupe od srafova, ja "tu nista ne bi menjo!" Kontam da moze... pitaj neki servis? Beosport? Mozda bas tog prodavca?

Citirati Originalno postavljeno od Flexon Pogledati poruku
    naso sam ga pronaso jeste malo stariji ali 957 din 14 zadnji vez koi je salomon napravio sa prednjim metalnim vezom j bih ovo uzeo bez razmisljanja 20 krvnih zrnaca
    http://www.kupujemprodajem.com/skije...ter_id=6724431
    ako je dobar za setha dobar je i za tebe
    znam da sam pretjerao sa postovima ali morao sam jos ovaj
    E Flexone, kralj si. Meni je palo na pamet da zemim neke lenjire i da poskidam vezove, al' da mi yebesh prase, nisam znao koje! E sad znam, fala ti ko bratu!

I dalje bi vise vol'o nove bajndinge, al hebiga kad je ovo bljutava trgovacka zemljica - ode ja danas u tri radnje gde provereno imaju skije i sve ostalo za sneg - jedni presli na bicikle, drugi nemaju pojma sta im trazim, treci valjaju samo vezove uz daske - naleteo na HEAD wide brake 90, al ne mere, uz daske 300e kompLJet - fitex... Kakav promasaj, pa sad na kraju sezone se prodaju jeftinije zaostale stvari da napravis mesta na polici za sledecu sezonu i da izvuces pare, sto kazu "daj sta das" da ne ostaje, jer nece NIKAD vise da se proda, sledece sezone dolazi nova moda, a oni povukli sve zivo u magacine i izbacili stapove za pecanje i sarene kineske rolere! Kukuuuuu..

Elem, i dalje ocem nove bajndinge, al' ko sto rekoh, moze i polovni, lista se siri i na SALOMON 9XX
    Izmenio/la Tadija_91; 26.03.2012 u 23:35.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •