Strana 298 od 719 PrvaPrva ... 198248288296297298299300308348398 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 2.971 do 2.980 od 7183

Tema: Novosti sa Kopaonika (ARHIVA)

Super Member -Miki- avatar
    Datum registracije
    16.03.2009
    Skije / Bord
    Rossi Exp HD84
    Godina
    56

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od ski&sun Pogledati poruku
    Ja licno ne volim meke i bljuzgave staze, niti voznju po hupserima, taman imalo 2 metra snega :-)
    +1

Klip sa vevericom je genijalan

Ski legenda Flexon avatar
    Datum registracije
    16.05.2006
    Skije / Bord
    Elan M999 x 2 + LP XXL
    Godina
    48

Podrazumevano

mi se ovdje sa vjevricama gledamo samo preko nisana to je dezurna stetocina ovdje gdje god maknes vidis ih 10
    ali imam par zanimljivih horor slika sa vjevericom moracu jednom okacit

Senior Member
    Datum registracije
    13.12.2010

Podrazumevano

Skijao sampetak i subotu i sve u svemu sam zadovoljan. Juce je od 12 do 2 bilo plus osam stepeni ali je moglo da se skija. Skijali smo od devet do dva bez pauze pa vi sami prosudite da li je to moguce po kacamaku. Svakako dda su uslovi bili daleko od idealnih ali za ove vremenske uslove, guzvu i polovinu marta sasvim solidno. Ko voli piste za njega je bilo lose. Danas po nadalje ce biti losije jer nema jutarnjih minusa ali daleko je ovo od kraja sezone na kopu, bice jos zahladenja. Snega ima jos uvek na pretek.

Datum registracije
    16.05.2006
    Skije / Bord
    Elan M999 x 2 + LP XXL
    Godina
    48

Podrazumevano

dali je iko ista oprobao na testu

Super Member IvanQ avatar
    Datum registracije
    23.02.2006
    Skije / Bord
    Volkl RTM 77
    Godina
    43

Podrazumevano

Probao ja, Volkl VWerks RTM
    http://youtu.be/TiDS6IOxz-8

Odlicna skija, zaista. Ja imam ovogodisnji RTM 77 i ova je mnogo bolja, tvrdja dosta, drzi nevidjeno dobro i kontrolise se odlicno. Mada, ja nisam nesto preterano relevantan jer nisam mnogo skija vozio do sada i ovaj VWerks je najbolje nesto na sta sam stao (a pre toga moj RTM 77).

Super Member macak011 avatar
    Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Fischer RC4 race RC & SC Pro; Dynastar Legend Mythic Rider
    Godina
    49

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Flexon Pogledati poruku
    mi se ovdje sa vjevricama gledamo samo preko nisana to je dezurna stetocina ovdje gdje god maknes vidis ih 10
    ali imam par zanimljivih horor slika sa vjevericom moracu jednom okacit
    Kad smo vec kod iskustava sa one i ove strane bare - bili mi na faxu, neka '98 god recimo. Moji drugari bili u US&A preko leta i tamo upoznali drugara, pa ga sledece leto doveli u BGD, a odatle otisli na vikend na Kop. Leto, sede u hotelu, piju jutarnju kafu, kad izlete Erik (momak iz Ju Es of Ej) i pobeze napolje! Oni za njim, a on stao pored krave i bleji u nju! Pitaju ga sta ti je - kaze "ja nikad nisam video kravu uzivo!". I ne samo to, leti obad, a pita Erik: "is it bee?!?" Dobio je odgovor: "No, its fukin OOOO-BAD!"

E, klip sa vevericom je stvarno hit! Svaka cast! Fantasticno! Ne bi mogo da je pogledam preko nisana pa taman da mi izjede celu bastu i obrsti frizider...

Super Moderator Tadija_91 avatar
    Datum registracije
    20.09.2007
    Skije / Bord
    193 Nordica Enforcer 93 + 196 Volkl Two
    Godina
    33

Podrazumevano

Probao ja odsta stvari, ali na žalost nije bilo "debeljuca", od TT sam probao jedino volkl bridge i elan puzzle(bridge mi se bas svideo), a pobednik testa u ovim uslovima je sigurno elan amphibio 88 xti, odlicna skija, ali vise o svim modelima koje sam probao kad se nakanim da napisem
    www.skimagare.info

photo by Pizzeria-Tina
    Brezovica-ovde je Srbija najlepsa

Super Member
    Datum registracije
    11.12.2011
    Godina
    52

Podrazumevano

Probao ja nekoliko modela Elana.
    Prvo da kažem, pošto je ovo moj prvi post, da ja nisam neki napredan skijaš već običan rekreativac. Na nivou sam da su mi plave staze Kopa dosadne a crvene taman za moju kondiciju i znanje. I ne volim kad staza postane sva u hupserima, to mi umanjuje zadovoljstvo. Takođe nisam od onih koji će po dubokoj da pluže do dole samo da bi rekli da su se spustili dubokom. Kad to vidim na stazi pripadne mi muka (a juče je crvena duboka bila prepuna početnika i onih koji misle da to više nisu, a ni peške niz stepenice ih ne bi pustio).

Pardon na digresiji.
    LM, probao sam Elanove amphibio varijante i to waveflex12, 78Ti (ovo je valjda model za sezonu 12/13), 78 bezTi kao i običnu waveflex8. Trenutno nemam svoje skije pa sam baš zato hteo da vidim šta bi mogao da kupim.

Na mene je najbolji utisak ostavio amphibio waveflex12 a najbolje sam se osećao na 78Ti. Probao sam samo varijante 168cm (moja visina 183cm sa 93kg - kad sam naleteo nije bilo drugih - želeo sam da probam i kraće i duže ali ništa od toga).
    Ona prva skija je očigledno dobra ali traži i malo naprednijeg skijaša od mene. Dosadnjikava je u sporim zavojima ali kad se potera u malo oštriju vožnju upravlja se izuzetno dobro. Imao sam bez prestanka osećaj kontrole. Ali treba malo bolja kondicija za celodnevno skijanje (ja se ne skidam sa skija od 9-16.30) u tom ritmu.

78Ti je nešto mekša skija i blaža (hm, recimo da bih taj izraz upotrebio). Taman da mogu da se više opustim a da opet može i da se zabavno vozi.
    78 bez Ti mi je bila dosta drugačija i pored toga što sam mislio da neće biti velike razlike. Kao da sam stao na tarabu posle Ti varijane. Da ne grešim dušu, kako je dan odmicao staze su sve lošije bile a delovi gde te sneg koči sve gori pa je možda i to uticalo na loš utisak. Posle sam uzeo wf8, čisto da vidim na šta liči ta "niža" klasa i shvatio sam da sam to prerastao. OK skija za početnika i nekog ko bi da uvežbava tehniku na plavim stazama ali ništa specijalno.

Datum registracije
    16.05.2006
    Skije / Bord
    Elan M999 x 2 + LP XXL
    Godina
    48

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od macak011 Pogledati poruku
    Kad smo vec kod iskustava sa one i ove strane bare - bili mi na faxu, neka '98 god recimo. Moji drugari bili u US&A preko leta i tamo upoznali drugara, pa ga sledece leto doveli u BGD, a odatle otisli na vikend na Kop. Leto, sede u hotelu, piju jutarnju kafu, kad izlete Erik (momak iz Ju Es of Ej) i pobeze napolje! Oni za njim, a on stao pored krave i bleji u nju! Pitaju ga sta ti je - kaze "ja nikad nisam video kravu uzivo!". I ne samo to, leti obad, a pita Erik: "is it bee?!?" Dobio je odgovor: "No, its fukin OOOO-BAD!"

E, klip sa vevericom je stvarno hit! Svaka cast! Fantasticno! Ne bi mogo da je pogledam preko nisana pa taman da mi izjede celu bastu i obrsti frizider...

sada vec davne mislim 2000 godine sam posjedovao kozni mantil (koza nije bila od vjeverice) sto sam imao kozni mantil danas to danas sebi ne mogu racionalno da objasnim ali sam imao...
    i jedan dan sam otvorio prozor da se soba prozraci iako ovdje svaki prozor ima mrezu protiv komaraca ja sam se potrudio i nju da skinem .....da malo skratim
    uglavnom par sati kasnije sam otisao da zatvorim prozor i imao sam sta da vidim zatekao sam vjevericu na djelu kako mi grize mantil unakazila ga je tako da sebi nisam mogao da dodjem....

Super Member SnowBeliever avatar
    Datum registracije
    07.12.2009
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 9+
    Godina
    43

Podrazumevano

Evo pisem raport direktno iz vucije staze...pasulj i kupus su odlicni..salim se...stanje danas ocekivano mozda cak i malo bolje od ocekivanog...duboka drzi ok, centar isto jako dobro drzi...sve u svemu ja sam za ove femperature jako zadovoljan skijanjem...naravno da to moze bolje ali i ovo je xtra... Posao sam sa 2 para skija mojim progressor 9+ i uzeo sam od caleta da probam npve Blizzard g power 7.2 suspension...i mogu da kazem da sam prosto odusevljen kako lesi skija, puna kontrola i na ovom lekpm i vlaznom snegu mogu misliti kako divlja na tvrdjem snegu

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •