Ja sam za vikend gore pa javlja.
Ja sam za vikend gore pa javlja.
I ja sе suncam gore za vikend![]()
stanje je odlično i na stazi i van staze može i u majici da se skija. Staze popuštaju samo pri dnu ostalo je super
Danas je skijanje bilo dobro. Kriticno je bilo izmedju 12 i 2 a ostalo bas dobro. Radile su sve staze, maksimalna temperatura plus pet, jutarnja minimalna minus 4, bez vetra i vidljivost preko sto kilometara. Danas je mnogo ljudi skijalo ali nije bilo prevelike guzve na zicama i stazama. Red za skipas je jutro bio ogroman. Sutra ce verovatno biti jos veca guzva pa poranite ko dolazi. Mislim da od sutra pa do srede ce skijanje biti dobro od devet do jedanaest i od pola tri do pola pet
Ja ne bih nikoga da obeshrabrim, ali meni je danas za skijanje bilo ocajno. Crna je u 9.45 bila puna hupsera, raskopana, staze meke. Za vikend ce biti jos gore jer najavljuju plus. Ja sam danas skijao od 9 do 11 i batalio. Mozda zato sto sam prethodnih dana navikao na tvrde staze i bez imalo guzve. Mali karaman radi, tj ne radi tanjir, ali cetvorosed radi.
Ugodan vikend svima, ja cu ga provesti na suncanju :-)
Poz
ukratko: vreme je ekstra staze su sranje![]()
@ Dejano981: kratko i jasno!
Ja sam otisao na Kop u utorak ujutru umesto u ponedeljak jer je u ponedeljak bilo jako lose vreme. Utorak je bio suncan, prelepo vreme, ali temp iznad 0 i staze mekane, skije cak kocile na nekim delovima:
Krcmar kao i uvek najbolji, mada je i Gobelja bila super.
Na istoj se razvalismo od off piste voznji.....
Sreda i cetvrtak: gusta magla, tj niska oblacnost i smanjena vidljivost, ali temp u minusu i staze perfekt.... Kad se spusti do pola crne ili crvene vidljivost se povecava...
Naravno, Krcmar i dalje u srcu, tako da nas ni ovo ludo vreme nije sprecilo da idemo tamo... Mislim da smo brat i ja jedini bili koji su tog dana isli tamo, ako nista drugo sudeci po tragovima na stazi...
Sto se mene tice, mnogo vise volim maglu i tvrdu stazu, nego sunce i pavlaku......
kad vidim ove slike i ovoliki snijeg i jos na to neko kaze da je lose ne mogu da vjerujem tu ima snijega da se covjek usere od skijanja vise puta
samo treba da poneses alat
Petak: skijao od 9-11, znaci uzas blagi. Temperatura na suncu i preko 10 stepeni, crna duboka raskopana u 9:45. Na slici to mozda ne moze da se docara, ali sve led na kom se proklizava, ili hupseri....
Spustili se 2 puta na crnu, 2 puta na crvenu i otisli na Krcmar
Krcmar bio najbolji, ali oko 11 i on otisao.....
Ispod Granda, tj pored kafea Ski Avenija, ako poranite mozete da uzmete nove modele Elana i Volkla na test voznju, ima stvarno mocnih modela
Danas je guzva bila, ocekivano, jos veca. Redovi su stvarno bili ogromni
Ja sam subotu proveo ovako i okacio skije o klin do sledece sezone....
Za Big snow cu provesti par dana, ali iskljucivo party-janje, jer ce staze sigurno biti ocajne, obzirom na vremensku prognozu.
A da, i jedan zanimljiv klip, ovaj gost nas je zasmejavao svakog jutra i to tacno oko 8:30...
http://www.youtube.com/watch?v=HAtXG...ature=youtu.be
Prijatelju, ima nas razlicitih: znaci petak i subota su bili ocaj, ali znaci ocaj za skijanje, tebi bi mozda bilo super, ali meni nije nikako!!!! A sto se alata tice, taman bi mi dobro dosla jedna guma od bagera i da se sa njom spustam niz crnu i crvenu
Ja licno ne volim meke i bljuzgave staze, niti voznju po hupserima, taman imalo 2 metra snega :-)
Trenutno je 4 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 4)