Mojne mene u folkere da mecete! :P
E htedoh da te pitam za ovu situaciju, koje skije vozis kad ti odgovara da staza bude "izrovana", odnosno kad "pukne"? Jel tacno da ako vozis malo deblje daske da je onda lakse po takvoj stazi nego po pisti? Zivo me zanima jer sam ove godine nekoliko puta doziveo da posle pola 10, 10h vozim takvu stazu i realno se smarao zbog gomile sneznih mekanih gomilica od smese vestaka i prirodnog snega krupnije zrnaste strukture koja je smrt za uzivanje na skijama...
vozim ove shire skije svuda 106mm. nesto sam kao nosio dva para i zadovoljavao se sa 80 u struku i one su bile ok za razrovareno ali ako mi verujesh mnogo su se gore ponashale na uredjenoj tvrdjoj stazi. verovatno sam i zato bezao sa staze pa eto preslo mi u naviku.
Ljudi, kakvo je stanje za skijanje van staza sada? Je l' zaledilo mnogo po povrsini? Gde je najbolje da se vozi?
Mislim da je to to sto se tice kvalitetnog skijanja na kopu za ovu sezonu iako ce snega sigurno biti sledecih 10 dana to ce biti skijanje po barama.
ima li nekoga na planini da nam da informacije iz prve ruke?
vidim da je mali karaman zatvoren...
Trenutno je 9 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 9)