Sto od 9h, kad pise od 8:30.Ja taman mislio da je to dobar potez, jer je jutri dobra vidljivost, a najbolje staze. U ovo doba godine moze da se skija i od 7:30 do 17. Ja bih i to skijao bez prestanka od 1. do poslednje voznje.
![]()
Sto od 9h, kad pise od 8:30.Ja taman mislio da je to dobar potez, jer je jutri dobra vidljivost, a najbolje staze. U ovo doba godine moze da se skija i od 7:30 do 17. Ja bih i to skijao bez prestanka od 1. do poslednje voznje.
![]()
jUCE BIO NA kOPU.STANJE SLEDECE:
PRILZNI PUTEVI PROHODNI..IDE SE BEZ LANACA .....
PARKIRANJE...NAJVECI PROBLEM..TOLIKI JE HAOS BIO DA SU LJUDI PLACALI I PREKO 500 DIN PA I TAD NIJE BILO DOVOLJNO MESTA....GUZVA NEVIDJENA
STAZE OK...STVORILO SE MALO LEDA I HUPSERA ALI SNEG SE IPAK DOBRO DRZI,CRNE STAZE DOSTA DOBRE,GVOZDAC MALO OSTECEN...
KAMIKAZA NA STAZAMA I DALJE IMA,VODITE RACUNA,JUCE NEKOLIKO INTERVENCIJA GSS-A
SVE U SVEMU VREME PRELEPO,UTISCI POZITIVNI,LJUDI IZ SKIJALISTA SRBIJE KOREKTNI...AKO SNEG POTRAJE VREDI OTICI JOS KOJI PUT))))))))))))
Juce stigli, put odlican bez ikakve guzve. Snega i leda samood Brzeca do gore,ne mestima koja su ceo dan u hladu.
Sra reci za skijanje. Dva savrsena dana. Jako sunce, bez oblaka i vetra. Staze odlicne, dobro ispeglane. Cekanje samo na marinim vodama,par minuta. Danas jos manje ljudi.
Bela reka jako dobra osim levka u kome manjka snega pa se mora oprezno spustiti. Druge deo stazeje takodje odlican i ne manjka mu snega. Oko 10hsneg se nije topio. Da se ne ponavljam mnogo, sve zice rade, sve staze u odlicnom stanju.
Ko moze nek koristi ove dane bogom dane...
Za omiljeni portal, Ski tim Carnex, lokacija Rtanj(ima dusu)
"Kvar na žičari Krčmar
JP Skijališta Srbije obaveštava sve korisnike da zbog kvara žičara Krčmar neće raditi do kraja sezone.
Zahvaljujemo se svim skijašima na razumevanju."
- sajt SS
Red je da se tamo konacno postavi bar neki normalam 4-guz
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)