Na Mokroj Gori se u vreme koje si naveo odrzava drzavno prvenstvo za kategorije D1 i D2 (Deca godista 2000-1998). FIS Evrobalkan Kup je ujedno i drzavno prvenstvo za kadete, juniore i seniore (posto se oni takmice u okviru FIS kalendara).
Inace FIS Evrobalkan Kup je jedino takmicenje u Srbiji (prva FIS trka na Staroj planini) u okviru kojeg ce se voziti i veleslalom. Start ce biti negde oko treceg stuba Suncane doline, a cilj na dnu Konjarnika. To znaci da ni Suncana dolina (iako ce biti otvorena) nece biti 100% slobodna za turiste. SL se vozi u utorak, a GS u sredu (http://www.fis-ski.com/uk/604/1228.h..._suchsector=AL). Organizator je Ski klub Nis.
Prema entry formama koje smo do sada primili, na trku dolaze takmicari iz 12 zemalja, ukljucujuci i Slovence (malo je nedostajalo da dovedemo i jednu ekipu iz Italije), sto obecava fantasticno skijanje koje stvarno vredi videti uzivo.

Originalno postavljeno od Roman
 Originalno postavljeno od Roman

Odgovor sa citatom
  Odgovor sa citatom 

Doduse moje interesovanje je vezano za decu 1 i 2, pa sam smakao sa uma da je kalendar, zaista, komplikovano pratiti. Svaka cast za trku, siguran sam da ce sve biti odlicno organizovano. Zelim lepo vreme i puno raspolozene publike
 Doduse moje interesovanje je vezano za decu 1 i 2, pa sam smakao sa uma da je kalendar, zaista, komplikovano pratiti. Svaka cast za trku, siguran sam da ce sve biti odlicno organizovano. Zelim lepo vreme i puno raspolozene publike 

. Mada se bojim da joj ne produze kao sto su produzili SRB PI-ju. Ali boze moj, puno bilo, malo ostalo.
. Mada se bojim da joj ne produze kao sto su produzili SRB PI-ju. Ali boze moj, puno bilo, malo ostalo.

i naravno spremite se za dolazak
i naravno spremite se za dolazak