pa, sledecih nedelju dana na Kopu je minus po prognozi, posle ti ostaju "samo" tri nedelje do aprila![]()
pa, sledecih nedelju dana na Kopu je minus po prognozi, posle ti ostaju "samo" tri nedelje do aprila![]()
Od 4 dana dva dana sunčana dva loša sa maglom i vetrom.
1.3 kao i 28.2 fantazija![]()
Ove nedelje se vreme na Kopu menjalo kao ludo. Jedan dan hladno sa odličnim, suvim snegom, drugi dan sunčano i hladno, treći toplije sa teškim, vlažnim snegom pa onda opet sunčano...
Nisam primetio oduzimanje ski paseva za vožnju van staze, bar nekog masovnijeg mislim da sigurno nije bilo. Kad sam već kod skijanja po dubokom, ''fetke'' nisam uspeo da nađem za iznajmljivanje, najšire što sam našao su bile neke 83 u struku i kategorisane u vip klasu.
Gobelja i Ledenice od juče i konačno posle par godina onaj odlični deo iznad Gvozdaca:
![]()
Izmenio/la Lynx; 02.03.2012 u 15:31.
Ubih se od skijanja! Poranio sam u 5 iz Beograda, izdržao skoro do kraja i nazad! :-D Ovo još nisam nikad uradio, ali morao sam da probam nove skije.
Kop me je nagradio savršenim danom! :-D
Kazite mi do koliko rade zicare na Kopu?
pozz
Hehehe, ja jutros parkiran u pola 9 na malom jezeru, cekam da krene. Kad ono nece. I tako prodje 5 minuta, 10minuta i na kraju pustise zicu u 9. To od pola 9 je bilo samo za Sretenje.
Pretpostavljam da je na Kopu sto se snega i staza tice sve u redu. Posto planiram u toku nedelje barem na 2-3dana...
jeli mene oci varaju ili vidim neutabani puder koliko oko moze da dosegne
ako nisu u stanju da poslije ovolikog snijega osposobe staze do kraja maja neka se streljaju iz zasjede
Trenutno je 3 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 3)