Strana 286 od 719 PrvaPrva ... 186236276284285286287288296336386 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 2.851 do 2.860 od 7183

Tema: Novosti sa Kopaonika (ARHIVA)

Super Member jopopo avatar
    Datum registracije
    03.10.2010
    Skije / Bord
    Rossignol Radical Mutix R11
    Godina
    53

Podrazumevano

Saobraćajna interveniše samo za dinamički saobraćaj a ne za statički, neće izaći na uviđaj za parkirano vozilo. Govorim iz iskustva, imao 2 puta takav problem. Zvao osiguranje, rekli mi da dovezem auto kod njih na slikanje, ako je u voznom stanju. Ako imaš Kasko, pokriva i to.

OFF TOP

Super Member macak011 avatar
    Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Fischer RC4 race RC & SC Pro; Dynastar Legend Mythic Rider
    Godina
    49

Podrazumevano

meni su izbusili sve 4 gume na parkingu, dosla saobrajna, dosao slep, pa kod kuce posle dosli i iz osiguranja - takovo osiguranje. kasko. Posle me iz osiguranja cimali da krpim zimske gume busene sa strane nozem - to se ne radi, u takvom automobilu ja NE VOZIM NI SEBE A KAMOLI NEKOG DRUGOG, da ne kupujem nove jer KAO MOZE DA SE KRPI iako vulkanizer kaze NE MOZE, itd. Ja ih odjebao i oterao u pm, kupio sam nove gume, a njih izbrisao iz secanja i ko god me pita za Takovo osiguranje - mars u PM.

Addicted to Snow DRAGON avatar
    Datum registracije
    14.03.2006
    Skije / Bord
    Fischer RC4 Supercomp Pro

Podrazumevano

Ako ima kasko, moze necemu da se nada. U suprotnom, troskove popravke snosice sam. jednom su mi gurnuli kontejner na auto....nepoznat pocinilac. Samo sam bezveze izgubio vreme iduci u SUP.

Super Member -Miki- avatar
    Datum registracije
    16.03.2009
    Skije / Bord
    Rossi Exp HD84
    Godina
    56

Podrazumevano

Da,znam celu proceduru - samo sa kaskom (koji nemam) se pokriva steta,ovako nista jbg ma prezivecu farbanje branika nego mi je veliko cimanje i mrzim da imam veze sa majstorima zato i vozim Accorda .

Senior Member
    Datum registracije
    19.12.2011

Podrazumevano

http://www.infokop.net/autorski-teks...-kopaonik.html

Možda njima jeste posao da hvale Kop ali mislim da je tekst sasvim na mestu

Super Member
    Datum registracije
    12.01.2011
    Godina
    39

Podrazumevano

macak011: za oštećenja na parkingu nije potreban izveštaj policije. Barem u Dunav osiguranju.

Super Member macak011 avatar
    Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Fischer RC4 race RC & SC Pro; Dynastar Legend Mythic Rider
    Godina
    49

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od ftj Pogledati poruku
    macak011: za oštećenja na parkingu nije potreban izveštaj policije. Barem u Dunav osiguranju.
    Ovo je Takovo. MORAO sam da imam izvestaj policije o obavljenom uvidjaju. Smradovi. Sad imam samo obavezno, auto mi vise ne vredi toliko da moram da ga "kaskiram"
    A tek sto su bezobrazni: dosao njihov lik sa fotoaparatom klase IDIOT, plus doveo anoreksicnu plavusu da mu titra one stvari, a foto stane na deciji dlan - toliko je ozbiljan. Slikao, a kad sam ih posle dve nedelje pitao sta se desava, on mi rece, "ja ne vidim rupe na ovim slikama, da li su to uopste te ostecene gume? Ako jesu, to moze da se krpi... A banditi mi NOZEM izrezali sa strane, ne na gazecoj povrsini, i to na pola puta do felne - to se ne krpi da drzi vazduh, rece vulkanizer, samo se krpi da drzi unutrasnju, plus ubacivanje unutrasnje gume, pa teraj. Ja u tome ne vozim svoju i tudju decu, nema sanse... Zahvalim im se na uslugama, oteram gde ne treba, dam im ono sto se ne daje i zavrsimo prijateljstvo. Gume taman odvojio za bacanje, uzeo moj drugar, ubacio unutrasnje i terao dve godine. On je momak, samac, bole ga ona stvar ako pukne u voznji - kaze, udarim kontru i cao...
    Izmenio/la macak011; 22.02.2012 u 14:59.

Junior Member
    Datum registracije
    21.01.2010
    Godina
    43

Podrazumevano

Voleo bih da čujem utiska sa današnjeg skijanja na +3, koliko stoji na infokopu. Jeste da je lepo & sunčano,ali jugo je svukao (opet sudim po infokopu) 20 cm za par dana, pa me zanima kako to podnose staze. Hvala

Super Member
    Datum registracije
    16.12.2006
    Godina
    54

Podrazumevano

da li neko moze da mi potvrdi informaciju da je ski pass na kopu pojeftinio za 3 i 4 dana? nisam mogao to da nacem na netu

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 5 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 5)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •