Strana 17 od 23 PrvaPrva ... 71516171819 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 161 do 170 od 221

Tema: Isola 2000 & Auron

Super Member
    Datum registracije
    18.09.2010
    Skije / Bord
    Salomon BBR 8.9
    Godina
    45

Podrazumevano

Ja sam bio smešten u Auronu pa ne znam detalje o smeštaju u Isoli. Što se tiče završnog čišćenja ne moraš da čistiš sam, možeš i da platiš, mislim da je oko 50tak jura. A što se tiče posteljine ne nose ljudi svoju da bi uštedeli tih 7-8 evra, ili već koliko, već je razlog taj što je ta tamo posteljina koju ti daju za jednokratnu upotrebu. Materijal je kao onaj od kog su hirurške maske, to je najpribližnije što mi je palo na pamet, nekome je to ok nekome nije. Za peškire ne znam, valjda nisu i oni od istog tog materijala

Member Alias avatar
    Datum registracije
    02.03.2009
    Godina
    48

Podrazumevano

Hvala ti u svakom slučaju, nadam se da će da se javi i neko ko je bio u Izoli. Znam to za posteljinu, zato sam i pitala, mene su savetovali da nosim svoju posteljinu i peškire jer je ta tamo katastrofa, nego čisto da vidim kakvi su utisci ljudi koji su je iznajmljivali, da li se da preživeti?

Koliko ste vi imali od busa do apartmana, da znam zbog nošenja stvari?

Za čišćenje bih dala 50 jura, tj. kada se to podeli na 3 ili 4 sasvim je ok cena, nekako mi se to ne radi tamo.

Super Member sunCica avatar
    Datum registracije
    02.03.2009
    Skije / Bord
    Atomic Cloud 8

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Alias Pogledati poruku
    Znam to za posteljinu, zato sam i pitala, mene su savetovali da nosim svoju posteljinu i peškire jer je ta tamo katastrofa, nego čisto da vidim kakvi su utisci ljudi koji su je iznajmljivali, da li se da preživeti?
    Drugovi iz sobe do mene se iznajmljivali i šta reći osim ne bih ti preporučila.

Citirati Originalno postavljeno od Alias Pogledati poruku
    Koliko ste vi imali od busa do apartmana, da znam zbog nošenja stvari?
    Relativni blizu, oko 100-200m
    Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...

Super Member
    Datum registracije
    18.09.2010
    Skije / Bord
    Salomon BBR 8.9
    Godina
    45

Podrazumevano

Auf, kakva greška u koracima, izvini što sam prethodnu poruku sastavio u muškom rodu. Bilo je po inerciji, većinom su ovde dečaci, a ni iz tvoje poruke nisam mogao da vidim, i eto...

I sam bih najradije doplatio, da ne vucaram i to sa sobom, ali ipak nosim svoje peškire i posteljinu jer mi se ne spava na onome. Stvarno je materijal kao onaj od kojeg prave jednokratne mantile za hirurge, izgleda kao nekakav papir. Tu posteljinu uredno dobiješ u sobi u svakom slučaju, ako je iskoristiš plaćaš a ako ne ništa. Srdačno bih preporučio da nosiš svoje.

Što se tiče tog finalnog čišćenja u ličnoj režiji, čisto da znaš, od tebe zahtevaju da vratiš apartman u stanje u kojem je bio. Nema nikakvog detaljnog sređivanja i ribanja, samo ono osnovno: da su oprani i poređani sudovi koje ste koristili, da su čisti šporet, mikrotalasna i kafomat, prebrisan pod i uredno sređeno kupatilo. Ne znam da li je nekome trebalo više od 30-40min. da sredi sve. Neće baš da teraju mak na konac ako nešto i nije baš naj naj jer u svakom slučaju pre nego što uže nova ekipa u apartman njihova čistačica ga sređuje. Naravno nije to problem ni platiti, pogotovu ako ne želite da trošite vreme na to.

Super Member hallo avatar
    Datum registracije
    13.01.2012
    Skije / Bord
    Fisher Ranger 98
    Godina
    54

Podrazumevano

Pozdrav.
    Da pokusam dati info, a prvo da ustanovimo gde ste smesteni:
    1.http://www.skibus.rs/smestaj/francus...0/isola-2000/?
    2.http://www.skibus.rs/smestaj/francus...partmani-lux/?
    Prosle godine smo bili u ovom smestaju pod 1 i otprilike ovako(po mom misljenju):
    -ponesite svoju posteljinu
    -ponesite svoje peskire
    -ciscenje se svodi na usisavanje i brisanje kupatila, kuhinje, sporeta , pribora itd
    -vodite racuna da prebrojite sve i ustanovite sta je sta na spisku koji su vam dali na recepciji prilikom ulaska da ne bi bilo prilkom izlaska da fali ovo ili ono (ne ustrucavajte se da pitate sta je sta!)
    -grejanje ODLICNO (cak smo ga i gasili preko noci)
    -parking autobusa je na cca 100m od smestaja
    -oprema se nosi u sobe, ali nije problem, tu su liftovi, a svaka soba ima terasu
    -smetaj-najbliza gondola cca 50m , prodje se kroz hodnik drugomg hotela

Opcija 2 je nova, zgrada je pustena u rad prosle godine (opcija 1 je prilicno raubovana zgrada, ali opet korektna), sa zatvorenim bazenom, saunom i jakuzzijem..sta je tacno javicu kad se vratimo..ove godine smo smesteni u opciju 2 koja je prilicno udaljena od opcije 1 i "centra" ali opet dovoljno blizu donje gondole, sestoseda i cetvoroseda, cak, koliko se secam, postoji krak staze koji dovodi do samog smestaja otpozadi...
    Vo se vezuje za rogove a Covek za Rec!!!

Super Member
    Datum registracije
    12.01.2011
    Godina
    39

Podrazumevano

Mogu ja da dam opis opcije 1. iz mog ugla.

Bilo je nas 4oro u 4orokrevetnom studiju sa slike. U principu oko smeštaja ne zanovetam mnogo ali ono su stvarno bili nehumani uslovi. U predsoblju krevet na sprat bukvalno za decu do 7 godina gde u toku spavanja ako se okreneš obavezno se probudiš. Moj drug koji je pritom 170 i kusur se žalio na veličinu. U dnevnoj sobi krevet na rasklapanje koji je u principu dva dušeka koja kad se polože izgleda kao da spavaš na podu sa dušekom koji je pritom takođe veoma mali.

Razumem ja ono tu smo zbog skijanja i sve to ali neki minimum mora da postoji a po meni taj smeštaj u isoli je daleko od minimuma. Situacija je bila bolja u apartmanima za šestoro.

Datum registracije
    13.01.2012
    Skije / Bord
    Fisher Ranger 98
    Godina
    54

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od ftj Pogledati poruku
    Mogu ja da dam opis opcije 1. iz mog ugla.

Bilo je nas 4oro u 4orokrevetnom studiju sa slike. U principu oko smeštaja ne zanovetam mnogo ali ono su stvarno bili nehumani uslovi. U predsoblju krevet na sprat bukvalno za decu do 7 godina gde u toku spavanja ako se okreneš obavezno se probudiš. Moj drug koji je pritom 170 i kusur se žalio na veličinu. U dnevnoj sobi krevet na rasklapanje koji je u principu dva dušeka koja kad se polože izgleda kao da spavaš na podu sa dušekom koji je pritom takođe veoma mali.

Razumem ja ono tu smo zbog skijanja i sve to ali neki minimum mora da postoji a po meni taj smeštaj u isoli je daleko od minimuma. Situacija je bila bolja u apartmanima za šestoro.
    Hmmm...sad kad procitah, setih se....ja sa mojih 195cm sam dobrovoljno spavao na tom na "podu"...sve u svemu, sto se tice kreveta APSOLUTNO si u pravu, a ja, valjda po navici, lose zaboravim a lepo i dobro upamtim...
    PS: WireLess pristup internetu u holu hotela preko puta, kafa na stazi OCAJ, kuvano vino ok i to pokupis info kad je u kom lokalu na stazi Happy Hour pa redom...xee...na "izlet" nisam zeleo ici jer mi se nije cimalo posle skijanja celog dana (citaj prva-zadnja zica) i onda za sve koji su otisli (ostalo nas 4 iz nase grupe) odron i dolazaka sutradan poslepodne...tako da ni ove godine necu ici niti na kkav izlet...dovoljna mi je Nica cca 5h pri povratku u Srbiju...
    Izmenio/la hallo; 23.02.2012 u 11:40.

Member Alias avatar
    Datum registracije
    02.03.2009
    Godina
    48

Podrazumevano

Hvala vam obojici, mi smo hteli ove godine u lux varijantu jer je stvarno mala razlika u ceni a čini mi se ogromna u kvalitetu, ali nije više bilo mesta. Slažem se da minimum uslova mora da postoji čak i ako smo otišli isključivo zbog skijanja (ja prva idem samo zbog toga), tako da bih više volela da je u ponudi neki bolji smeštaj po nešto višoj ceni, ali šta da se radi. Ne znam zbog čega nisu proširili kapacitete za lux varijantu, koliko sam ja pričala sa ljudima koji su išli bilo gde u FR svako bi dao po 20-30 evra više ali da ima bar koliko-toliko pristojne uslove.

Bilo kako bilo, još jednom hvala, pripremam se za najgore po pitanju smeštaja tako da su mi očekivanja na minimumu, možda još budem i zadovoljna

Member
    Datum registracije
    17.12.2010
    Godina
    45

Podrazumevano

Citam ove komentare vezane za apartmane i ne mogu da verujem. Nikada nisam bio u Francuskoj na skijanju a ove godine jos razmisljam o opciji za Prvi maj u Tignes-u. A sad ovde citam da se od tebe ocekuje da usisavas apartman i ribas kupatilo. Van pameti! U redu je da se ocekuje da operes sudove i ostavs iza sebe cist sporet i ostale uredjaje, nije niko stoka da izadje a da to ostavi neuredno. Ali ako se uradi sve to sto ovde pisete stvarno me zanima sta onda ostaje cistacici? Da ide za vama i popravlja? Ako treba da platim 50 EUR ciscenje, 40 EUR da mi ukljuce TV, 20 EUR za posteljinu i peskire koji su za jednokratnu upotrebu, 70 EUR za parking i ko zna za sta sve jos ne i da pri tom spavam na patosu, onda je Austrija low cost destinacija i necu je menjati nikada. Definitivno odustajem od Francuske, ako me nekada put nanese, mozda…

Datum registracije
    13.01.2012
    Skije / Bord
    Fisher Ranger 98
    Godina
    54

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Gazza Pogledati poruku
    Citam ove komentare vezane za apartmane i ne mogu da verujem. Nikada nisam bio u Francuskoj na skijanju a ove godine jos razmisljam o opciji za Prvi maj u Tignes-u. A sad ovde citam da se od tebe ocekuje da usisavas apartman i ribas kupatilo. Van pameti! U redu je da se ocekuje da operes sudove i ostavs iza sebe cist sporet i ostale uredjaje, nije niko stoka da izadje a da to ostavi neuredno. Ali ako se uradi sve to sto ovde pisete stvarno me zanima sta onda ostaje cistacici? Da ide za vama i popravlja? Ako treba da platim 50 EUR ciscenje, 40 EUR da mi ukljuce TV, 20 EUR za posteljinu i peskire koji su za jednokratnu upotrebu, 70 EUR za parking i ko zna za sta sve jos ne i da pri tom spavam na patosu, onda je Austrija low cost destinacija i necu je menjati nikada. Definitivno odustajem od Francuske, ako me nekada put nanese, mozda…
    Jbg...tako je u Isola-i...da li je i u Tignes-u tako-ne bih mogao reci, to bi morao neko drugi ko je vec bio tamo...sve u svemu, evo idem ponovo sad u kompletnom sastavu porodice jer su mi fotke ovog smestaja pod 2 bile mnogo dobre-da li je tako u stvarnosti-javicu...

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •