јопопо, неки шаљивџија...?
јопопо, неки шаљивџија...?
Sta bi na tom organizovanom obilasku skijalista za medije. Da li je neko postavio neko pametno pitanje? Ili je sve to bilo farsa oko Mr. Colmar-a?
Pozdrav svima! Izvinjavam se unapred ako ovo sto zelim da pitam odstupa od teme "novosti".
Nisam nikada bio na Staroj Planini i planiram da dodjem iz Beograda na ski vikend kad dogovorim termin s drustvom (2 nocenja u privatnom smestaju - moze i okolina Babinog Zuba do 20ak km). Da li neko od vas moze da mi preporuci nesto? Ima li mesta, koliko unapred rezervisati i da li moze da se nadje smestaj za 2 nocenja?
Zelen sam na forumu i procitao sam zadnjih 15ak strana i jos jednom se izvinjavam ako je neko vec postavio slicno pitanje. Mrzelo me je da citam sve.
Usput podrzavam inicijativu da se poveca bezbednost na stazama i podigne svest svih nasih skijasa. Jedna od kljucnih stvari (po mom misljenju) je da svi prihvatimo svoje realne mogucnosti. Nisu svi skijasi na stazi na istom nivou, a najopasniji su oni koji precenjuju svoje, a tudjim mogucnostima i ne razmisljaju. Jedni jurcaju kao sumanuti, a drugi nisu savladali ni plavu stazu, a cackaju mecku na crvenoj ili jos gore crnoj.
Savet za prve: kad vec imate hrabrosti za te brzine, kad vidite guzvu ispred sebe, vi lepo izaberite levo ili desno u sumu i ako ne pokupite ni jedno drvo, maher ste!
Za druge: mnogo je lepse igrati se na plavoj stazi nego na crnoj kad zagusti stati na sred staze i cekati da "orascici" nadodju, pa se bez gledanja uputiti nizbrdo.
Pozdrav svima!
15 страна.... нема ту ништа за приватан смештај... само пар нас са гипсом и пре гипса...
дакле у Кални је вила Богдановић, после чини ми се вила Камена, па Етно село Срна (не знам шта је све у функцији зато што је имао несрећу с бујицом), вила Бабин зуб у селу Балта Бериловац (0641249909;Славиша, рећи ћеш да ти Алекса Пироћанац дао број), лични пријатељ и лично препоручујем, мислим да боље кухиње на планини нема, вила Ика у селу Црни врх(0638053736;0654103967, Мића, исто реци ко ти дао број), Домаћинство са конаком Голема река(069 / 289 2259, Драган)), Ждрма, Дукат, Мездреја, Сунце и још пар колибица... Хотел ЕПС, планинарски дом и Спа чудо...
ево ти пар сајтова:
http://www.golemareka.com/
http://www.vila-babinzub.rs/
Hvala puno na brzom odgovoru. Pozdrav i brz oporavak!
нема на чему! и овако не радим ништа корисно сем што гледам руске филмове без превода, па учим језик. увек ми је драго кад помогнем неком...
хвала, видимо се на стази...
мачак ко у земљу да је пропо... можда је заузет, нећу да га узнемиравам...![]()
Sve sto ti je SRB PI napisao je odlicno. Evo ovde sam ja bio, a tel. je 064 9039157 i 018 822487 to je Slavisa iz Svrljiga. Kuca je iz dva nivoa, dole je cfetvorokrevetni a gore ima prakticno mesta za sedam ljudi. Slobodno se pozovi na moje ime.
Na slici vidis camo gornji deo kuce...
A bre SRB PI, ode li ti na taj obilazak medija po skijalistu?
Trenutno je 3 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 3)