Veliki pozdrav Masho, da ozdravis brzo, pa da se opet svi skijamo zajedno!![]()
![]()
![]()
Da bilmez je nisanio da prodje kroz nas, videli smo da odozgore... uuufff cekaj moram da je nosim u wc, kasnije zavrsavam...........
Evo par slika proslog vikenda i rajske nedelje, pozdrav svim ljubiteljima Stare planine i sa zadovoljstvom najavljujem web site koji ce se baviti Starom planinom u toku cele godine
Pozdrav!
Izmenio/la Tadija_91; 27.02.2012 u 17:39.
Nisanio?!? Kakav kreten jbm ti sunce. Dal' takvi bilmezi imaju decu?
Ocigledno da ne, posto svako normalan bi prvo pomislio na posledice pa tek onda uradio tako nesto![]()
Evo me... odozgore ide mala guzva i zaustavimo se na oko 7m od desne strane na polovini staze(to je drugi prelom odozgore), ja sam malo iznad pomeren prema desnoj ivici, ispod mene Jasmina i na bukvalno pola metra ispod Masa, po sredini prolaze skijasi i ostaje samo bilmez koji se drzi potpuno desne ivice,ide ko simplon-express i odlicno barata skijama, okrece, iz cista mira se oborio u levo i direktno pogodio u Masu. Imao je cist prolaz do dole ali je idiot iz cista mira slomio u levo...
Pokusavam da saznam ko je ali... Znam sigurno da je skinut sa zice i da vozi crnu Yaris beogradske registracije, jer je otisao 10min posle stradanja SRB PI-ja
Kuturnije??? izvini, a gde to?
Nismo prvi put na SP, ovo nam je cetvrta godina, jednostavno smo se zaljubili u ovaj kraj, osecamo se prijatno, a sto se tice skijanja nigde necemo napraviti vise laufa nego ovde, a razlika u ceni je ogromna.
Ako si mislio na inostranstvo, za to novca nemamo. A veruj mi da nam je zadovoljstvo da dodjemo na SP.
Bez obzira na sve opet cemo doci.![]()
cek cek, skinut? Znaci oduzet mu skipass?? Pa onda bi trebalo da SS-ovci znaju ko je??
@Roman: svaka cast, samo napred! Ne dozvolite da vas ovaj tezak dogadjaj izbaci iz ravnoteze! Bice sve u redu, ubedjen sam u to! Vidimo se opet na SP!![]()
Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)