оће неко жито са шлагом, не могу левом руком да једем како ваља...?
e sad me podseti...nas drugar pre jedno dvaes' godina sjebo vilicu, pa je sve jeo tako sto umuti mikserom: stavi pljeskavicu, malo jogurta i sve umuti i popije - jedini nacin da se nahranis, uzas.. I dodje mu u posetu ortak i donese dva kila tvrdih zelenih jabuka!![]()
Cuti i mrdaj tom levom...![]()
Ovo me podseti na vesele devedesete "..Jedan Pirke je mogao biti ubiVen.."
Brz oporavak i povratak na stazu zelim svima!
Citajuci sve ovo ne mogu a da se ne zapitam zasto decu ne vodite u neke malo kulturnije skijaske krajeve? Razlike u novcu sigurno da ima, ali takodje i u kvalitetu skijanja, pa kad se u jednacinu ubace i ostali faktori..
Kakvo nam je st(r)anje u drustvu, takvo je i na ski stazama i u svemu drugom, i tu se tesko sta moze promeniti, verovatno bas zbog toga dobar deo clanova foruma kucka iz toplih domova u manje ili vise dalekim zemljama.
(Verovatno ovo nije tema za iznosenje ovakvog misljenja, al ne mogadoh da izdrzim)
а променићемо систем, ил нечији лични опис... неће више Пирке да буде у гипсу због манијака који иду 200...
ја сам мање више викендаш, али идем сваког дана... једини ски центар у који би мого на један дан је Витоша, ал је скупље... кад изједначе цену, нећу да размишљам... а и о5, да ми се не дао бог тамо нешто деси, морао би из џепа да дам кинту за збрињавање... а прошлог пута је то коштало око 500 долара...
Lepo smo te savetovali za sledeći put, ponesi štapove. Izmisli novu disciplinu "Snowboard&Poles", bićeš jedinstven na planini![]()
mozes one male, sklopive stapove, "trekking/hiking poles"![]()
Ako ides u inozemstvo obavezno zbavis i medjunarodno zdravstveno sa ski/bord rizikom u nekoj od nasih osig. kuca, cena je svuda ~1.5eur/dan.
(sad zvucim ko agent prodaje)
A i stapovi mu dodju kao jedan vid osiguranja, to jes' prevencija![]()
мислим да и осигурања функционишу по принципу, плати, па надокнада...
онај склопиви са металном куглицом на врху...
Pa sta je uradio konj, nije je video pa pokupio, lose procenio kocenje ili je kasno video, pa lose izmanevrisao i pao na nju??? Nije valjda bilmez namerno gadjao da prodje tik pored vas, pa omasio? Jel si mu saznao ime? Da ga ubijes zardjalom kasikom, zivota mi... Verovatno konj i cita ove redove.. Kako je Masha danas?
Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)