ГСС, Јефта... ал зна знање... оправи ме за 5 минута, ваљда је било 5, ил је мени то све брзо прошло...
ГСС, Јефта... ал зна знање... оправи ме за 5 минута, ваљда је било 5, ил је мени то све брзо прошло...
Momci iz GSS imaju verovatno takve instrukcije da kod teskih telesnih povreda reaguju na taj nacin i smatram da je GSS odreagovao kako bi trebalo, "by the book". Za svaku pohvalu reakcija "hirurga", ali takodje i GSS - takve situacije se ne prepustaju slucaju - sta da je pustio "hirurga", a ovaj neki samo nabedjeni lekar, mozda student medicine ili samo fanatik koji gleda serije i lozi se na takve situacije? Neko ce reci da preterujem, ali pruzanje prve pomoci u uslovima kakvi vladaju na ski stazi mogu samo obuchena lica za takve stvari - GSS. Ne kazem, mozda je i vrhunski hirurg, ali onda i on zna "proceduru" i tacka. Svaka cast GSS-u u svakom slucaju. Juce su profesionalno odreagovali i na moj telefonski poziv kad sam zatrazio pismeni zakljucak dezurnog lekara da Aleksa nema tesku telesnu povredu koja podrazumeva transport do najblize bolnice. Zao mi je sto nisam zahtevao kontakt sa "Sefom staza - SS" na BZ u vezi incidenta - sad je kasno, ali savet za @Romana i @SRB PI za dalje korake ako im bude potrebno...
Momci iz GSS-a bi za takve situacije trebali da imaju spremna pitanja (npr. koliko telesna ćelija ima hromozoma i sl.) pa da na brzinu vide da li je lekar pravi ili lažni. Šalim se naravno, po onome što sam do sada viđao na stazi o momcima iz GSS-a imam samo reči hvale.
јој та генетика... 2*н, или код човека 46... ал то зна, мање више свако...
сад је екстра екипа, прошле године беше један из ГСС-а покупио Дуњу Костић, исто девојчица мала...
ја мора смислим како се захвалим Јефти...
DETETU zelim pre svega BRZ OPORAVAK!
bice to dobro, samo treba preziveti (mislim na roditelje)...
jako je tesko objasniti svim pacijentima koje pokrece manjak
mozga i visak pouzdanja, kako ce zaista jednom da se desi
da ih neko od roditelja bukvalno ubije na stazi.
zato ja kad skijam sa detetom, kao i da ne skijam...ne mogu da se opustim
nikako i skijanje mi dodje kao tezak arbajt.
sad kad vidim sliku deteta, tacno vidim sebe kako gubim kontakt sa realnoscu
i skacem majstoru za vrat i onda bi jedan od nas dvojice morao da ostane tamo
Maynard,Adam,Justin,Danny.
ja sam pre mesec dana sa cerkicom na Torniku grlo izgubio, a sve skijao na 2m iznad nje ako neko naleti da gadja u mene, a racunam tezak sam, dok me pomeri ka njoj, izgubice snagu, a i postavicu rame, lakat, skiju... Budale bre, evo i @jopopo je imao slican duel sad skoro na Kopu kad je gadjao stapom lika u glavu. Takodje smo, to jest ja, urlali na takmicare ski kluba Cacak opet na Torniku, itd itd... Tad sam ih drukno nekom SS-ovcu na stazi, posle ih nisam video na Zmajevcu, a cujem da je bilo krsh oduzetih skipassova taj dan- to je jedino trenutno resenje, uklonis budalu - smestis ga u kafic i cao. Nek se skija na Sony-ju.
гађање штапом.... хахахаха... а чиме ја да га гађам?
pa ponesi stap.![]()
сад баш размишљам: скоро сам погодио јeдног у главу, грудвом, није му било добро... професионална деформација, шта ћу...![]()
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)