Ako neko ide iz Zajecara na BZ i ima jedno ili dva mesta neka mi se javi..delimo gorivo Interesuje me ako neko zna prevoz iz Knjazevca do BZ da li postoji neka kombinacija?
Ako neko ide iz Zajecara na BZ i ima jedno ili dva mesta neka mi se javi..delimo gorivo Interesuje me ako neko zna prevoz iz Knjazevca do BZ da li postoji neka kombinacija?
Bilo bi najbolje ako bi ikada zaziveo prevoz iz Knjazevca jer ovako ispada da ljudi koji nemaju kola moraju stalno da se dovijaju da bi nekako dosli...nadam se da ce se ostvariti neki vid transporta do babinog zuba
чини ми се да сам видо бус ,,Мото Боем'' и чини ми се да је редовна линија, па зато питам ко је из КЊ или из ЗА да се малко пораспита... већ 2. дан како нисам отишо горе зато што не могу да нађем превоз, није ми добро...
Ljudi jel ima neki prevoz od Knjazevca do stare planine ili ne? Isli bi u ponedeljak 27 februara, a vratili bi se u petak ujutru! Kakav je to ski centar kada ne mozes da stignes do njega???
Људи, ја сам преко Google-a нашао једну агенцију из Ниша која као сваке суботе и недеље вози Ниш-Бабин Зуб. Звао сам их, међутим рекли су ми да овог викенда нису испунили квоту од 6-7 људи колико је минимум да иду тако да сам овај викенд извисио за скијање :-(.
Ја бих радо оставио линк овде на форуму, али не знам да ли смем, тако да уколико неко жели следећи викенд био бих срећан да се скупимо довољно и проверимо ову варијанту. Уколико знате за неке друге организоване одласке на скијалишта викендом из Ниша био бих захвалан да ту информацију поделите самном :-)
Sutra ima akcija svi na sneg polazak iz NIS-a 7h kod tvrdjave, ne znam da li jos ima mesta ja sam kupio karte u sredu u MM transport preko puta autobuske stanice. povratna karta sa osiguranjem 450 din. ekstra povoljno. Pozovi telefonom proveri za mesta 018 516 036 !!!
Izmenio/la Dragan KŠ-Ni; 18.02.2012 u 14:33.
Хвала за информацију Драгане . Ја бих хтео и суботу и недељу да идем па зато питам. Видећу следеће недеље да ли ће опет бити "Сви на снег".
Da li ima novosti u pogledu redovnog autobuskog/minibus prevoza do Stare planine?
Koliko sam uspeo da saznam, postoji jedna minibus linija iz Beograda, ali ona radi samo kada ima više od dvoje zaintersovanih i samo subotom (odlazak iz Beograda u 07h, povratak u 16h, http://www.metropoliten.com/).
Ako neko zna za varijantu drugim danima, svejedno iz kog mesta jer generalno nije toliki problem doći do Niša/Pirota/Knjaževca itd, bilo bi lepo da napiše.
Stvarno je problem stići na Staru planinu ako ne ideš kolima.
Akcija "Svi na sneg" nece biti organizovana ove godine!!! Pozvao sam turisticku organizaciju Nisa, covek mi kaze da nova gradska vlast nije zainteresovana... Ljudi se raspituju, svracaju, zovu, ali su oni bili zaduzeni samo za prodaju karata; zvao sam i MM transport, kazu da nista ne znaju. Grad je finansirao 50% troskova puta, sto ne moze da bude vise od 20.000 dinara nedeljno;
Jel' ima neki kombi prevoz iz Nisa??? Jeste skiplje, ali drugacije se ne moze do Babinog zuba
Strasno,da ne postoji nista bar vikendom...
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)