Strana 104 od 398 PrvaPrva ... 45494102103104105106114154204 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 1.031 do 1.040 od 3975

Tema: Novosti sa Stare planine

Super Member IvanQ avatar
    Datum registracije
    23.02.2006
    Skije / Bord
    Volkl RTM 77
    Godina
    43

Podrazumevano

Ja bio juce preko "Svi na sneg" akcije. Mogu reci da se organizacija obrukala propisno jer smo krenuli sa dva busa, a vratili se s jednim bez pola stvari. Od Babinog Zuba do Nisa (nekih 3h) sam stajao u busu u pancericama. Stvarno uzas jedan.

Sto se skijanja tice, vreme nas nije posluzilo. Cetvorosed nije radio pa na nove staze nisam isao, bilo je previse cimanja. Na starom delu skijalista radile obe staze s tim da je Suncana dolina bila u strasnoj magli i da je vetar propisno brisao. Spustili se jednom na slepo, ali staza je bila extra, steta sto nije moglo da se vozi kako treba.
    Konjarnik me je smorio kao i prosli put kada sam bio (nekada davno). Kad smo poceli da skijamo gornji deo nije bio dovoljno napeglan tako da su brzo poceli da se stvaraju hupseri. Dobra stvar je sto na tom delu nije bilo mnogo magle pa je moglo pristojno da se vozi. Meni je najbolje skijanje bilo na zatvorenom kraku Konjarnika po dubokom snegu. Tu sam najvise i vozio. Dobra stvar je sto nas niko nije ganjao iako je na pocetku stajao znak da je zabranjeno skijanje. Eto barem jedna pohvala za SS od mene
    Sto se puta tice, bus, a i neki moji prijatelji su isli preko Tresibabe i Knjazevca. Skroz ok do odvajanja za Konjarnik. Na toj raskrsnici nas je bus ostavio pa smo pesaka isli na gore, a video sam da su ljudi imali problema sa kolima pa su stavljali lance za poslednjih 300-400m.

Super Member Roman avatar
    Datum registracije
    09.11.2010
    Godina
    58

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od nemac008 Pogledati poruku
    Roman, znaci sad je povezana planina skroz...???
    Jel' moze od jabuckog do konjarnika gondolom, pa tanjir, pa cetvorosed i onda si tamo,a???
    Da sada je povezana skroz, ali... evo upravo se moja supruga i moj otac(72god) vratili odande i u glas rekli da je to promasaj strasan. Dakle livada najstrasnija. Od pre pola sata sija sunce i stegao je minus. A sada izvinite, moram da idem... znate zasto. :-)

Super Member ninic avatar
    Datum registracije
    01.01.2012
    Skije / Bord
    ELAN WAVEFLEX 78ti

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Roman Pogledati poruku
    Da sada je povezana skroz, ali... evo upravo se moja supruga i moj otac(72god) vratili odande i u glas rekli da je to promasaj strasan. Dakle livada najstrasnija. Od pre pola sata sija sunce i stegao je minus. A sada izvinite, moram da idem... znate zasto. :-)
    aj napisi nesto vise.....vreme,kvalitet novih staza...

Super Member macak011 avatar
    Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Fischer RC4 race RC & SC Pro; Dynastar Legend Mythic Rider
    Godina
    49

Podrazumevano

@IvanQ:
    ti druze, stvarno nisi imao srece sa skijanjem, bas pratim sta ti se desava..mislim, prvo zavejavanje proslog vikenda, pa sad opet, 3 sata u pancericama u busu, pa jos samo razrovan Konjarnik za skijanje..auu! Aj lepo opet sledeci vikend gore, ako Bog da lepo vreme da overimo i ove nove livade. I batali te akcije "svi 'vamo sneg 'namo, trte-mrte", nego sedaj u neki auto pa pravac Konjarnik..

Ski legenda
    Datum registracije
    28.02.2004
    Skije / Bord
    Da/Rado

Podrazumevano

doci ce i taj tvoj vikend jednom na red, pa makar
    u maju...
    elem, stavljanje lanaca za poslednij 500m sam iskusio par puta,
    ah kako se lepo stavljaju na minusu, a recenice cistog punokrvnog
    srpskog same teku
    `de su slike nove staze?
    Maynard,Adam,Justin,Danny.

Super Member IvanQ avatar
    Datum registracije
    23.02.2006
    Skije / Bord
    Volkl RTM 77
    Godina
    43

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od macak011 Pogledati poruku
    @IvanQ:
    ti druze, stvarno nisi imao srece sa skijanjem, bas pratim sta ti se desava..mislim, prvo zavejavanje proslog vikenda, pa sad opet, 3 sata u pancericama u busu, pa jos samo razrovan Konjarnik za skijanje..auu! Aj lepo opet sledeci vikend gore, ako Bog da lepo vreme da overimo i ove nove livade. I batali te akcije "svi 'vamo sneg 'namo, trte-mrte", nego sedaj u neki auto pa pravac Konjarnik..
    Sledeci vikend nikako ne mogu, a za kasnije cemo videti. Dao sam Staroj Planini drugu sansu juce i moram priznati da sam se opet razocarao. Sva je prilika da cu sledeci slobodan vikend na Kopaonik...

Super Member Roman avatar
    Datum registracije
    09.11.2010
    Godina
    58

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od ninic Pogledati poruku
    aj napisi nesto vise.....vreme,kvalitet novih staza...
    Pa sve sam napisao, kvalitet novih staza je livada. Dakle iskljucivo za pocetnike, i kraj price. Nema sta da se doda.
    I dalje je problem oko odrzavanja puta, a ni staze nisu na nivou proslih godina. Sve u svemu super je. Nadamo se da ce se vreme stabilizovati, danas nije duvao vetar, cak se i sunce pojavilo a temp je- 12c. I sada je vedro...

Junior Member
    Datum registracije
    17.01.2011

Datum registracije
    01.01.2012
    Skije / Bord
    ELAN WAVEFLEX 78ti

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Roman Pogledati poruku
    Pa sve sam napisao, kvalitet novih staza je livada. Dakle iskljucivo za pocetnike, i kraj price. Nema sta da se doda.
    I dalje je problem oko odrzavanja puta, a ni staze nisu na nivou proslih godina. Sve u svemu super je. Nadamo se da ce se vreme stabilizovati, danas nije duvao vetar, cak se i sunce pojavilo a temp je- 12c. I sada je vedro...
    gledam sliku skijalista i kontam kako stici od jabuckog ravnista do konjarnika ali mi nije jasno kako nazad ako se uparkiram u hotelskoj garazi....mozda je i lose nacrtana slika,na njoj izgleda kao da je hotel na najvisljoj tacki!

Datum registracije
    01.01.2012
    Skije / Bord
    ELAN WAVEFLEX 78ti

Podrazumevano

....koliko vidim nema zice koja povezuje Suncanu i Babin zub....

logicno bi bilo da mozes da odskijas od hotela do konjarnika i vratis se!
    aj nek mi neko razjasni!

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 3 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 3)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •