A dokle je stigla priča o velikom parkingu ispod Sunčane dolina?
Staneš lepo na očišćen parking i platiš 200 dinara za taj dan a onda uveče izađeš sa nekim, ugrabite mesto i preparkirašUvek se nađe par slobodnih mesta.
Problem je što lopatari koriste situaciju da kada puno pada i znaju ko ostaje 7 dana (oni uvek pitaju i ti nesvesno odgovoriš) namerno bacaju sneg iza vozila pa te zatrpaju. Onda traže još 400-500 da te odtrpaju.
Što se tiče merenja brzine, praksa je da je to uglavnom ograđen prostor što znači da mora neka šira staza da bude u upotrebi. I ja sam to koristio 2 puta i platio po 5 evra, ne znam da li će se plaćati i kod nas.
Krčmar ne radi već 2-3 dana? Neka 'avarija, ili malko samo piri vetrić mio?
Po ski info-u je radio juče. Kad ne radi obično je zbog vetra.
E baš posle Sretenjskih praznika
http://www.skijalistasrbije.rs/stran...ene-ski-karata
Evo ja malopre dosao sa Kopa, skijao juce i prekjuce. Fantasticni dani, sunce grejalo, bez ijednog oblaka. Ali je zato vetar sibao propisno i bilo je jako hladno. Na stazama malo ljudi, doduse ja kao i uvek u 9h sam bio ispred zice, negde oko 11-12 vec polako izlaze, ali opet nema guzvi. Staze perfekt, crna i crvena oko 13h malo iskopane i imalo je hupsera, vreme da se ide na Gobelju koja je fenomenalna tokom celog dana. Danas nisam izlazio na skijanje, mada se i vreme malo pogorsalo....
Trenutno je 4 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 4)