Strana 100 od 398 PrvaPrva ... 50909899100101102110150200 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 991 do 1.000 od 3975

Tema: Novosti sa Stare planine

Super Member Roman avatar
    Datum registracije
    09.11.2010
    Godina
    58

Podrazumevano

Generalno, pricamo o istom... RTS vs B92, ili ti broj ljudi koji gledaju jednu ili drugu televiziju. Zato i kazem onaj ko ima finansijski interes gruva iz sve snage na jacu televiziju.

Datum registracije
    09.11.2010
    Godina
    58

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od meraklija Pogledati poruku
    Ja idem sutra na staru planinu,dobicete info.... jos kad bi mi neko naso vremensku prognozu tj. preciznije dal ce biti jakog vetra da znam zbog gondole,jer sam smesten u novom hotelu
    Za sada ti situacija nije obecavajuca, idi na sajt Skijalista Srbije pa na vremensku prognozu a evo ti i telefon 019 730910, 911, 912
    Sretan put

Super Member SRB_PI avatar
    Datum registracije
    26.01.2010
    Skije / Bord
    NITRO ROOK
    Godina
    31

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Roman Pogledati poruku
    Pa zar mi nije tako duze? Ali ok, i to je opcija. A kazi mi da li znas gde tu ima pumpa sa plinom?
    била је једна пумпа у Сићеву (село Сићево), ал мислим да не ради, а камо ли па плина да има... У Паланци има пумпа на улазу (од стране Ниша улаз), послао сам поруку другу, чекам да одговори дал има на тој пумпи плин... после тога мислим да је једино у Пироту... она у Кални има ваљда само супер и дизел... јавим за Паланку, чим друг одговори

Member
    Datum registracije
    01.09.2009
    Godina
    43

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od SRB_PI Pogledati poruku
    била је једна пумпа у Сићеву (село Сићево), ал мислим да не ради, а камо ли па плина да има... У Паланци има пумпа на улазу (од стране Ниша улаз), послао сам поруку другу, чекам да одговори дал има на тој пумпи плин... после тога мислим да је једино у Пироту... она у Кални има ваљда само супер и дизел... јавим за Паланку, чим друг одговори
    jas sam Belo Palancanin....imas plin odma posle prolaska bele palanke 2,5km na auto putu-to ti je pumpa kod sela Klisura,ta pumpa radi 24 sata i ima samo plin...za sad

Senior Member
    Datum registracije
    19.12.2011

Podrazumevano

Što se tiče rts-ovih izveštaja o visini snega, oni prenose očitavanja RHMZ-a Srbije koji na Staroj planini nema meteorološku stanicu. Otuda i zapostavljanje izveštaja sa SP i ostaje pitanje koliko će još vremena proći pre nego što tamo uspostave sistem merenja...

Junior Member
    Datum registracije
    11.01.2012
    Godina
    26

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Lynx Pogledati poruku
    Što se tiče rts-ovih izveštaja o visini snega, oni prenose očitavanja RHMZ-a Srbije koji na Staroj planini nema meteorološku stanicu. Otuda i zapostavljanje izveštaja sa SP i ostaje pitanje koliko će još vremena proći pre nego što tamo uspostave sistem merenja...
    Kod:
    http://www.knjazevac.rs/babinzub/wxindex.php

Senior Member
    Datum registracije
    19.12.2011

Podrazumevano

rile, govorim o zvaničnim merenjima RHMZ-a i njihovim meteorološkim stanicama među kojima nemaju SP.

Evo ti spisak sa koga se prenose podaci na rts-u: http://www.hidmet.gov.rs/ciril/osmotreni/index.php

Datum registracije
    09.11.2010
    Godina
    58

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od dr_kolew Pogledati poruku
    jas sam Belo Palancanin....imas plin odma posle prolaska bele palanke 2,5km na auto putu-to ti je pumpa kod sela Klisura,ta pumpa radi 24 sata i ima samo plin...za sad
    Hvala, hvala

Super Member IvanQ avatar
    Datum registracije
    23.02.2006
    Skije / Bord
    Volkl RTM 77
    Godina
    43

Podrazumevano

Karta za "Svi na sneg" bus kupljena. Vidimo se gore u nedelju. Nadam se da je nesto negazenog prsica ostalo

Super Member ninic avatar
    Datum registracije
    01.01.2012
    Skije / Bord
    ELAN WAVEFLEX 78ti

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od IvanQ Pogledati poruku
    Karta za "Svi na sneg" bus kupljena. Vidimo se gore u nedelju. Nadam se da je nesto negazenog prsica ostalo

koja agencija to organizuje? imas broj?

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •