A mozda je samo prikazana matrica koja ce se koristiti za prikaz rezultata (tri cifre, od cega prva moze biti samo jedinica ili nista, a druge dve bilo koja cifra).
A mozda je samo prikazana matrica koja ce se koristiti za prikaz rezultata (tri cifre, od cega prva moze biti samo jedinica ili nista, a druge dve bilo koja cifra).
U pravu si! Tacno, to je matrica tog "displej ekrana"!![]()
U svakom slučaju pozdravljam uvođenje takvih stvari.
Predlog SS-u sledeće neka bude priključenje na skiline i pravljenje staze sa sa snimanjem i merenjem vremena poput one u Nassfeldu. Takođe da se radi na teranju lokalne vlasti da se izgradi normalan parking i obesmisle lopatari.
Ja sam bio za NG u Rtnju i posto nije radio Mali Karaman placao sam onaj veliki parking isto po 200din. Lakse mi je bilo nego da razmisljam da li ce neko da mi ogrebe auto ili ne daj Boze nesto gore.
Ohoj Ivane, jel te to svrbe skijePetak nam je radni dan tako da ništa od celog praznika, razmišljam da skočim za vikend (18.- 19.) do Kopaonika, pa ako si zainteresovan...
Da, to je 200 dnevno, mislio sam za one koji se dovlače iz vikend naselja i slično da je bolja opcija nego lopatari.
Trenutno je 6 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 6)