Evo i par slika:
Evo i par slika:
I jos malo:
Steta, bas je zapusteno. Naravno nije ne moguce dovesti u red i funkciju ali.... nazalost korov na stazi
Ima li ko informacije kakva je situacija ovog vikenda ima li snega na Gocu planiram sutra da idem?
036 815 120
Ovo je broj ski doma na Gocu. Ja sam ranijih godina uvek zvao njih za informacije o snegu.
Da li je prohodno do skijalista sa Banjske strane?
Jeste, prohodno je ali ako imate losije gume pozeljni su lanci, evo ja sam se malopre vratio sa nocnog skijanja, predivno je na planini.
Jos jedna bitna stvar, preporucujem da idete starim putem za Goc pa onda u selu Stanisinci da se ukljucite na put koji spaja zicaru i stari put, razlog je taj sto se stari put mnogo bolje odrzava jer se vodi kao regionalni put i vodi za Aleksandrovac, Brus, Josanicku Banju, Kopaonik. Znaci ako zelite tim putem mozete i na Kop.
Zicara Goc-Vrnjacka Banja nece raditi najverovatnije 3 ili 4 dana zbog remonta zicare koja se pokvarila (u sred sezone). Za informacije mozete se obratiti Sportskom Centru Vrnjacka Banja, a ja cim budem nesto saznao o pocetku rada obavesticu preko foruma
Sad baš htedoh da pitam u vezi toga. Video sam vest ovde http://www.vrnjacka-banja.co.rs/zica...tnici-ne-radi/ pa reko da proverim, šta se dešava. GTO, može li telefon Sportskog Centra? Hvala.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)