Strana 274 od 719 PrvaPrva ... 174224264272273274275276284324374 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 2.731 do 2.740 od 7183

Tema: Novosti sa Kopaonika (ARHIVA)

Senior Member
    Datum registracije
    29.11.2010
    Godina
    46

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od ninic Pogledati poruku
    i kako je tamo?
    napisi nesto vise o tom objektu,neki tel. ako imas?
    Evo ja cu napisati posto sam iz KG, a nema Kragujevcanina koji skija, a da nije bio smesten tamo kada je pravio prve spusteve.
    Naime, nije se mnogo promenilo od tada. Uglavnom je krs, ali moze da prodje. Sastoji se od vise delova, tzv baraka je poseban objekat(najgori deo) u kome su vojnicke sobe sa vise kreveta i koristi se zajednicko kupatilo i wc. U glavnom objektu vecina soba je cirka 5 m2, sa po 2 kreveta na sprat i kupatilcem. U istom objektu, iznad trpezarije postoji deo sa nesto boljim sobama, sa normalnim krevetima i kupatilima. Hrana je kao u studentskim menzama, ali opet moze da prodje. U celom odmaralistu se oseca taj neki ustajali miris socijalizma.
    Sve u svemu, jako skromno, ali i jeftino. Sto bi rekli, sve za skijanje..
    Evo i tel 036 471 150

Member
    Datum registracije
    08.03.2010

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Max Pogledati poruku
    Evo ti link za ski školu koju vodi Gile. Kod njega je pre tri zime učila moja tadašnja devojka a sadašnja supruga. Naredne godine sam vozio par dana ja sa njom i zatim bez ikakvih problema se skijala u Francuskoj po crvenim stazama i sada mogu da kažem da je u potpunisti proskijala. Cena nije bila suviše visoka, ali najbolje da ga kontaktiraš.
    http://www.skikop.com/index.php?opti...d=11&Itemid=38
    hvala puno

sta reci Bata Bane avatar
    Datum registracije
    12.01.2005
    Skije / Bord
    Head XRC 800i
    Godina
    56

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od ninic Pogledati poruku
    i kako je tamo?
    napisi nesto vise o tom objektu,neki tel. ako imas?
    Najbolje je to sto je objekat odmah iza Konaka, preko puta parkinga za autobuse, a sto se tice smestaja sve je to tako skromno i staro. Na spratu su sobe koje su malo sredjenije, ali su i malo skuplje za nekoliko stotina dinara, a u prizemlju je bas bas skromno i skuceno, al sve to pada u vodu kad imas dobro skijanje. 036/471 150 je br. telefona za rezervacije.

sta reci Bata Bane avatar
    Datum registracije
    12.01.2005
    Skije / Bord
    Head XRC 800i
    Godina
    56

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Snowman Pogledati poruku
    Evo ja cu napisati posto sam iz KG, a nema Kragujevcanina koji skija, a da nije bio smesten tamo kada je pravio prve spusteve.
    Naime, nije se mnogo promenilo od tada. Uglavnom je krs, ali moze da prodje. Sastoji se od vise delova, tzv baraka je poseban objekat(najgori deo) u kome su vojnicke sobe sa vise kreveta i koristi se zajednicko kupatilo i wc. U glavnom objektu vecina soba je cirka 5 m2, sa po 2 kreveta na sprat i kupatilcem. U istom objektu, iznad trpezarije postoji deo sa nesto boljim sobama, sa normalnim krevetima i kupatilima. Hrana je kao u studentskim menzama, ali opet moze da prodje. U celom odmaralistu se oseca taj neki ustajali miris socijalizma.
    Evo i tel 036 471 150
    Kako bre nema Kragujevcana koji skijaju DEX i Arsa su bre skijasi i to bas bas

Member
    Datum registracije
    13.02.2007
    Godina
    46

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Snowman Pogledati poruku
    Evo i tel 036 471 150
    Moram samo da dodam da je grejanje mnogo dobro.

Super Member
    Datum registracije
    12.01.2011
    Godina
    39

Podrazumevano

Puštena Ledenica prvi put posle izgradnje 1994. kao i snow park.

Zašto ne puštaju mali karaman ski lift???????????

samo šala Stvarno svaka čast, Kopanik posle ko zna koliko(ako ikad) radi 100% kapacitetom.

Super Member IvanQ avatar
    Datum registracije
    23.02.2006
    Skije / Bord
    Volkl RTM 77
    Godina
    44

Podrazumevano

Ima li neko info kakav je put?

Super Member macak011 avatar
    Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Fischer RC4 race RC & SC Pro; Dynastar Legend Mythic Rider
    Godina
    49

Podrazumevano

Relativno los ali prohodan, @jopopo oko 11h izvukao preko Brzeca bez lanaca, ako se ne varam.. Sada je vec verovatno druga prica...

Sto se samog Kopa tice, vreme je ocajno, mnogo duva i zajebano je. Vidim da Krcmar ne radi zbog jakog vetra... :(
    Izmenio/la macak011; 03.02.2012 u 14:46.

Ustajanjeeeeeeeeeeeeeeeee hehehe avatar
    Datum registracije
    23.02.2006
    Skije / Bord
    Fischer AMC76
    Godina
    62

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Bata Bane Pogledati poruku
    Kako bre nema Kragujevcana koji skijaju DEX i Arsa su bre skijasi i to bas bas
    :P

Member
    Datum registracije
    23.02.2009
    Godina
    42

Podrazumevano

Put prohodan preko josanicke banje. Vreme od cetvrtka do danas loshe, jak vetar a pri vrhu jaka magla (nebitno da li pancic, karaman, gobelja).

Ledenica nije bila pustena ni juche nu danas. I Gvozdac je bio zatvoren od 1 danas, juce nije ni radio.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 7 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 7)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •