Strana 7 od 8 PrvaPrva ... 5678 PoslednjaPoslednja
Rezultati 61 do 70 od 74

Tema: Fis Ski World Cup 2011/12

Ski legenda trendo avatar
    Datum registracije
    20.04.2008
    Skije / Bord
    Turno freeride ski
    Godina
    57

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od skiman Pogledati poruku
    prije svega korektan odnos do ostalih takmičarki iz reprezentacije (to bi se očekivalo od istinitog šampiona)... 212.000 € za ovosezonske pripreme...jebi ga njen osobni sponzor je Audi, a sponzor reprezentacije Citroen.....Dilema, a?...Poslednja istinska šampionka u skijanje je za mene bila Mateja Svet i Petra Majdič......
    O prvome necu ni sporiti - podrzavam
    Ovo drugo, pa vlada u MK toliko izdvaja za celi mak sport, ali SLO ima deset puta veci godisnji budzet ili...vi ne izdvajate za vrhunske sportiste pare nego im nadzete sponzora. Pa sponzore ona moze i sama da nadze, ne treba joj savez, pa nece biti ni dilema, zar ne?
    Aaa gde je sponzorstvo drzave, zar ona ne promovise drzavu?
    No, verovatno vi bolje znate pa ste zato i bogatii (ovo nemoj svatiti nista licno, naprotiv smatram da ste mozda u pravo a mi u krivo pa zato siromasnii)
    Tvoja posljednja recenica vise kaze. Verovatno zato sto imate vise sampiona pa zato i malo drugacije gledate na to. Ja bih ovde dodao jos i Davo Karnicara, ali koliko ljudi zna za njega a koliko za Tinu Maze?
    Jos jedanput nista licno, slicnu diskusiju sam vodio vec sa prijateljima iz SLO.

Datum registracije
    20.04.2008
    Skije / Bord
    Turno freeride ski
    Godina
    57

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od ExBaker Pogledati poruku
    Takodje sam, valjda prorodno, navijac Kostelica ali mi je zbog sve ove halabuke oko haklanja milo sto se ne radjuje tata Ante nego tata Ferdinand. Decko je fenomenalno iskulirao sav ovaj pritisak a Ivica ostade bez postolja.
    Procitaj jos jedanput Wladin posti dobices bolji odgovor ko je sta 'dobio' i ko je sta 'izgubio', odnosno sta je bilo pravi cilj cele te igre, odnosno da su ipat hrvati to dobro odigrali

Super Member ExBaker avatar
    Datum registracije
    17.01.2010
    Skije / Bord
    Fischer RC4 curv gt racetrack, Fischer progressor F19, Rossignol WC radical 9S
    Godina
    51

Podrazumevano

@trendo Mozda nisi dobro shvatio sta sam ja htio da kazem, a ja sam OK shvatio Wladov post i zbog tog mi je i milo sto je poredak takav.Vidjecemo, za vikend je Garmis koji mozda i nece biti toliko indikativan za ovu pricu zbog brzih disciplina.Danas su sva ta provjera i mijenjanje stila voznje bili Ivici za dz.

Datum registracije
    20.04.2008
    Skije / Bord
    Turno freeride ski
    Godina
    57

Podrazumevano

Ipak veceras Hirscher je uzvratio udarac

Super Member ExBaker avatar
    Datum registracije
    17.01.2010
    Skije / Bord
    Fischer RC4 curv gt racetrack, Fischer progressor F19, Rossignol WC radical 9S
    Godina
    51

Podrazumevano

Meni je milo, kazem, sto je pobijedio Hirser, Ivica je previse galamio.

Ski legenda skiman avatar
    Datum registracije
    05.05.2007
    Skije / Bord
    Fischer RC4 WC GS, Atomic SL 12 pb
    Godina
    59

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od trendo Pogledati poruku
    O prvome necu ni sporiti - podrzavam
    Ovo drugo, pa vlada u MK toliko izdvaja za celi mak sport, ali SLO ima deset puta veci godisnji budzet ili...vi ne izdvajate za vrhunske sportiste pare nego im nadzete sponzora. Pa sponzore ona moze i sama da nadze, ne treba joj savez, pa nece biti ni dilema, zar ne?
    Aaa gde je sponzorstvo drzave, zar ona ne promovise drzavu?
    No, verovatno vi bolje znate pa ste zato i bogatii (ovo nemoj svatiti nista licno, naprotiv smatram da ste mozda u pravo a mi u krivo pa zato siromasnii)
    Tvoja posljednja recenica vise kaze. Verovatno zato sto imate vise sampiona pa zato i malo drugacije gledate na to. Ja bih ovde dodao jos i Davo Karnicara, ali koliko ljudi zna za njega a koliko za Tinu Maze?
    Jos jedanput nista licno, slicnu diskusiju sam vodio vec sa prijateljima iz SLO.
    Nisi dobro shavtio. Samo ona i njezin tim dobili su od smučarskog saveza 212.000 € za pripreme (uz to su i nagrade za osvojena 1,2,3, mesta i naslovi prvaka na svetskim i olimpijskim igrama. Zaposlili su je u SLO Policiji, tako da ne treba da brine za socialno i zdravstvenu skrb, te radni staž dok ima status šampiona-dakle to je to od države. Ako gledamo ostali reprezentativci ni slučajno ne dobiju toliko za pripreme, čak i više ove godine bi skoro mogli dati svoj novac za pripreme....), izdvojeni so od ostale reprezentacija (ima u timu 2 trenera, servisera i masera)....Uz to ima svoje sponzore (Audi, Milka, Auta Jarc....).....

Datum registracije
    20.04.2008
    Skije / Bord
    Turno freeride ski
    Godina
    57

Podrazumevano

Mislio sam da sportno odelenje imate samo u ministarstvu odbrane.
    Kako biraju ko ce u vojsku a ko u policiju

Ski legenda skiman avatar
    Datum registracije
    05.05.2007
    Skije / Bord
    Fischer RC4 WC GS, Atomic SL 12 pb
    Godina
    59

Podrazumevano

Pa otprilike pola-pola...

Super Member milos_pg_91 avatar
    Datum registracije
    28.12.2007
    Skije / Bord
    Elan Magfire 8
    Godina
    34

Podrazumevano

Na danasnje spustu u Samoniju, 5 skijasa u 8 stotinki .. 1. KROELL Klaus (AUT) 2:04.22
    2. MILLER Bode (USA) + 0.01
    3. CUCHE Didier (SUI) + 0.04
    4. BAUMANN Romed (AUT) + 0.08
    4. GUAY Erik (CAN) + 0.08

Junior Member
    Datum registracije
    08.10.2011

Podrazumevano

Upravo pratim super-kombinaciju.....nazalost moj favorit MILLER je previse rizikovao kao i obicno i izleteo sa staze.....sve u svemu dobra trka....slalom ce biti jos zanimljiviji!
    p.s.Ako neko prati trke svetskog kupa preko EUROSPORT-SRBIJA,neka napise koji je tacan mail komentatora ovog kanala,za prognoze i komentare u toku trke....
    HVALA UNAPRED :-)

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •