хахахаахха
ово је тема где свако нађе шта му треба
мачак, нађи ме на зубу да пробаш домаћу (частио би и пиво да Ђоле није поскупео)
jel ta domaca krejana, ili ladna iz pljoske?
bilo bi korisnije da nam neko stvarno napise sta se desava na babinom?
naravno greska u prethodnoj poruci, mislio sam na grejanu...
па мого би да згрејем и да ставим у термос, ал онда не би имао где да сипам чај или сок ко што обично носим, тако да ће бити из пљоске
неки Пироћанци су ишли у недељу, ал већина њих не зна како се пише фејсбук, а камо ли па како се користи форум
сад ћу питам Власотинчање да напишу како је било у недељу![]()
e moze! vala taman da onaj stari "dvosed" dupliram!
Kake smo kur*te srece, od ovolikog snega necemo ni moci da dodjemo do gore da vidimo cudo od zica i staza - ostace "cudo nevidjeno!" Jos ako se popnemo pa opet zaduva vetar i bude alaudza od vremena, ni gondolicu da overimo... Cekamo 5.feb, neko rece tad treba da prorade ostale zice? Ocu ki covek da se parkiram u garage, pa lepo na vr' brda sa presedanjem!![]()
neka ovi sto idu u fancy hotel skijaju kod kondole, a mi obicni smrtnici, seljaci, sto znamo da skijamo ici cemo na ove prave staze....
sala mala. nisam hteo nikoga da uvredim, ali mislim da takav hotel, bar za sada nije neophodan staroj planini...
Ma gotovo je sad, sta je tu je, ali ajde sledeci put da se to ne prepusta slucaju. Jbs rabotu ako ti pecarosi prave gondolu, cetvorosed i staze, a lovci hotel - malo inzenjeri i skijasi nek se pitaju (sem ovog experta u colmarici)![]()
Apsolutno se slažem! Ako je država već rešila da gura nos gde joj sigurno nije mesto mogli su da naprave apartmansko naselje u planinskom stilu gde bi cene bile normalnije a ne onu ''kocku'' sa 4 zvezdice... mada bi onda bilo glupo jer partijske kolege ne bi imale saunu i ostalo.
A što se tiče Horwath Consulting-a iz Zagreba i o tome da smo i njima plaćali da bi nam rekli gde i šta i kako da pravimo... svaki pokušaj pronalaženja opravdanja za to vređa zdrav razum.
Trenutno je 5 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 5)