Masala,al' pada![]()
Još kad bi tamo bio neki ski centar...![]()
Ma nek pada samo pa mozda jednog dana podjem na sankanje s djecom...
Fenomenalno koliko je palo!!!
Sad mi drugar prica da je juce sa familijom bio gore. Valjda je vjetra ponio i snijeg sa vrha i zicu ostetio. Djeca su veli lijepo sankala a stariji ispunili svrhu-dobro se najeli u restoranu. Poneki se tek entuzijasta spustio skijama nakon pjesacenja. Sve u prilog nase price da je Vucje idealna destinacija za djecije radosti i prva skijanja.Grudvanje se podrazumijeva...
http://www.vijesti.me/sport/kosic-po...u-clanak-55382
Sve najbolje!
Danas snowelderly sa djecicom posjetise Vucje.Oko 15 do 10 krenuli iz Pg, nesto oko 11 i 20 bili na Vucju.Dan prelijep, snijega ne previse, po slobodnoj procjeni najvise 30cm.Nismo prilazili glavnoj stazi, a cini mi se da nije bila nikakva guzva.Takmicarska staza kako je zovu(izmedju glavne i ciciban ) je bila neutabana i niko se nije vozio njom. Oko 13 je izasao ratrak i prosao par puta gore dolje i onda su se ljudi pjesice peli i onda se spustali.Vjerovatno je sa vrha svjetar oduvao snijeg cim se niko drugi nije spustao odozgo iako su valjda s vrha probili put do te staze. Iznajmili djeci skije, renta je 10eura. Ski renta i servis novi vlasnik, bolji izbor,cak imaju i novu opremu na prodaju.Uvex kacige 60eura, naocare 40 itd.Korektno.Ciciban ski pass 5 eura, sanke isto toliko.Taj dio za djecu i pocetnike prosiren, imaju 2 zice, dosta sirok prostor, skoro idealan za ucenje. Ljudi su izgleda shvatili svoj kapacitet i fokusirali se da to sto im je prednost odrade kako treba. Vidjeh da ima ski skola, za cijenu ne pitah.Na kraju staze mali lokal sa par klupa i stolova, cijene korektne, kapucino 0,9eura recimo. Djeca malo probase skije, posliej im je bilo interesantnije da se grudvaju i valjaju po snijegu.Oko 15 i 30 nazad za Pg.Sve u svemu, ispunili smo jedan lijep dan i djeci priustili malo zimskih carolija na suncanom januarskom danu. I na kraju par slicica.
Put je bio cist, sa vrlo malo snijega, zaboravih reci.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)